Ο δράκος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής...

Για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος νεαρών γυναικών κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή κατηγορείται ένας 29χρονος, που συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο ίδιος ομολόγησε πάνω από 50 επιθέσεις τα τελευταία δύο χρόνια, όμως διαπιστωμένες είναι έξι, ανάμεσά τους και μία 15χρονη, αφού μόνο αυτές το είχαν καταγγείλει στις Αρχές και οι οποίες τον αναγνώρισαν.
Ο δράστης χτυπούσε συνήθως στην Ευαγγελίστρια, στην Καστέλα, στην περιοχή πίσω από το Γήπεδο Καραϊσκάκη και στο κέντρο του Πειραιά και κυρίως απογευματινές ώρες.


Ο δράκος συνελήφθη, μετά από πολύμηνη έρευνα και διασταύρωση πληροφοριών χθες το μεσημέρι στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες που βάδιζαν μόνες τους και, αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός, είτε οδηγώντας μοτοσυκλέτα, έμπαινε μαζί τους στις εισόδους των πολυκατοικιών όπου διέμεναν και με τη χρήση βίας ή απειλών ασελγούσε σε βάρος τους.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί έξι επιθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών, μία εκ των οποίων είναι ανήλικη, ενώ ερευνώνται και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Σε έρευνα στο σπίτι του 29χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χαρακτηριστικά ρούχα που φορούσε κατά τις επιθέσεις που φέρεται ότι διέπραξε, δύο αεροβόλα όπλα, μία βαλίστρα κι ένα μαχαίρι πεταλούδα. Κατασχέθηκε επίσης η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε κατά για τη δράση του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.
 
Top