Τον διέταξαν να αυτοκτονήσει για τον Αλλάχ,αλλά στην μέση του δρόμου το...ξανασκέφτηκε,παράτησε το γεμάτο εκρηκτικά όχημα και


συναγωνίστηκε τον ...Γιουσέιν Μπόλτ στο κατοστάρι εν μέσω βροχής απο σφαίρες και οβίδων τον οποίο και κατέγραψε η κάμερα ιρακινών στρατιωτών, κατά τη διάρκεια μιας ανταλλαγής πυρών με τζιχαντιστές κοντά στη Μοσούλη.Στα τσακίδια τα πιλάφια και οι παρθένες θα είπε  απο μέσα του στον Αλλάχ....
Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, την ώρα που το όχημα αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους πλησιάζει ένα συγκρότημα κτιρίων σε έναν οικισμό έξω από τη Μοσούλη (που πιστεύεται ότι ήταν ο στόχος του επίδοξου βομβιστή) οι Ιρακινοί στρατιώτες εξαπολύουν σφοδρή επίθεση με μια «βροχή» από σφαίρες.

Έντρομος, ο οδηγός πηδάει έξω από το όχημα με τα εκρηκτικά προτού φτάσει στον στόχο του και το βάζει στα πόδια για να βρει κάλυψη. Στη συνέχεια, οι Ιρακινοί στρατιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο αυτοκίνητο, το οποίο τινάζουν στον αέρα με μια ρουκέτα ώστε να μην πέσει ξανά στα χέρια των τζιχαντιστών.

Το βίντεο πιστεύεται ότι έδωσε στη δημοσιότητα ο ιρακινός στρατός, που το τελευταίο διάστημα έχει ανακτήσει μαζί με τους συμμάχους τους αρκετές περιοχές οι οποίες μέχρι πρότινος βρίσκονταν υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους. 

via
 
Top