Χωρίζει ο Ρωσος ολιγάρχης και ιδιοκτήτης της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι Αμπράμοβιτς την κατα 15 χρονια νεότερη σύζυγό του Ζουκόβα

Το ζευγάρι με κοινή ανακοίνωσή του, αναφέρει πως, παρά το ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν, θα παραμείνουν φίλοι, γονείς και συνεργάτες

Δέκα χρόνια γάμου διαλύονται σε μια στιγμή! Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς και η Ντάσα Ζουκόβα τράβηξαν χωριστούς δρόμους. 

Το ζευγάρι το οποίο απέκτησε και δύο παιδιά τα τελευταία χρόνια, εξέδωσε κοινή ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων τονίζεται: «θα παραμείνουμε φίλοι, γονείς και συνεργάτες». 

Βρετανικά μέσα αναφέρουν πως το διαζύγιο αναμένεται να εκδοθεί συναινετικά.

Η ανακοίνωση του ζευγαριού

«Έπειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας, πήραμε την δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε, αλλά θα παραμείνουμε φίλοι, γονείς και συνεργάτες. Έχουμε δεσμευτεί ότι θα μεγαλώσουμε από κοινού τα παιδιά μας.

Επίσης, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά ως συνιδρητές στο Μουσείο Σύχρονης Τέχνης Garage στη Μόσχα και στο κέντρο τέχνης και πολιτισμού New Holland Island».

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην New York Post. 


Η Ντάσα Ζούκοβα, συλλέκτρια έργων, κατά 15 χρόνια νεότερη του μεγιστάνα του πλούτου ήταν η τρίτη σύζυγός του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005 σε ένα γκαλά που είχε διοργανώσει ο πατέρας της πανέμορφης Ζούκοβα. 


Πιστός λάτρης του Ιονίου, ο Ρώσος μεγιστάνας απολαμβάνει συχνά τα καλοκαίρια τις ομορφιές της χώρας μας, όπως και φέτος. 
Σύμφωνα με το imerazante.gr, εθεάθη έξω από την Αντίσαμο, ενώ ακολούθως επισκέφτηκε το Αργοστόλι και λίγες ώρες αργότερα τη Ζάκυνθο, επιλέγοντας και φέτος το πανέμορφο Κερί.

 
Top