Ένα αγοράκι τραυματίστηκε σε δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας όταν πήδηξε κενό για να βγεί από την τάξη του που βρέθηκε κλειδωμένο

Το newsit επικοινώνησε με την Διευθύντρια του σχολείου κ. Ευαγγελία Παπανικολάου, η οποία εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για τα όσα συνέβησαν.....

«Είμαι σοκαρισμένη για ότι έγινε στο σχολείο. Σας διαβεβαιώ ότι θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα για το πως έγινε αυτό το ατύχημα. Χαίρομαι που το παιδί είναι καλά και γλύτωσε τα χειρότερα. Όλα τα παιδιά εδώ τα βλέπω σαν παιδιά μου» τόνισε η διευθύντρια, που ωστόσο ανέφερε πως στην παρούσα φάση δεν θα ήθελε να πει κάτι παραπάνω.

Κλειδώθηκε μέσα και πήδηξε από το παράθυρο

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit το αγοράκι έπεσε με τα πόδια από ύψος περίπου 3,5 – 4 μέτρων, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στην φτέρνα του.

Όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Παιδείας, και με πληροφορίες που έχουν από το σχολείο, μετά την λήξη των μαθημάτων όλα τα παιδιά αποχώρησαν. Μια δασκάλα ως όφειλε κλείδωσε της αίθουσες του Δημοτικού, όμως για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, το αγοράκι έμεινε μέσα σε μία από αυτές.

Αποτέλεσμα ήταν να κλειδωθεί και να μην μπορεί να βγει έξω. Έβαλε λοιπόν ένα θρανίο για να φτάσει το παράθυρο, και πήδηξε έξω, με αποτέλεσμα όπως προσγειώθηκε να υποστεί το κάταγμα.

Από την μεριά τους οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής και της διεύθυνσης του σχολείου κάνουν λόγο για αμέλεια και όχι από ατύχημα, και τονίζουν ότι θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.
 
Top