Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε και η τροχαία ζητά στοιχεία για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού. Το τροχαίο έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου δέκα λεπτά πριν τις οκτώ το βράδυ. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την τροχαία όλα έγιναν στην οδό Καραολή Δημητρίου, στο ύψος της θύρας 11 του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης». Η μηχανή είχε κατεύθυνση ...
Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε και η τροχαία ζητά στοιχεία για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού.

Το τροχαίο έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου δέκα λεπτά πριν τις οκτώ το βράδυ. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την τροχαία όλα έγιναν στην οδό Καραολή Δημητρίου, στο ύψος της θύρας 11 του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».

Η μηχανή είχε κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Ποσειδώνος όταν συγκρούστηκε με ένα ασημί Opel Astra. Ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο και τραυματίστηκε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε και εξαφανίστηκε. Η τροχαία καλεί όποιον νωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς στα τηλέφωνα 210-4139263, 210-4139270 και 210- 4177700.
 
Top