Τον σκότωναν μέσα στην αίθουσα επειδή ήταν Χριστιανός και ο καθηγητής διάβαζε ...εφημερίδα!!Ναι ήταν παρών ο καθηγητής και ''συναινούσε'' στην δολοφονία του Χριστιανού μαθητή γιατι  γι αυτόν  ήταν ...''μαγαρισμένος".΄

Όπως δημοσιεύει το pronews.gr:

Μέχρι θανάτου ξυλοκόπησαν 17χρονοι μουσουλμάνοι μαθητές έναν χριστιανό συμμαθητή τους σε ιδιωτικό σχολείο στο Πακιστάν. Ο λόγος δεν ήταν άλλος, από το γεγονός πως... ήπιε νερό από το ίδιο ποτήρι με ενός εξ αυτών.

Μάλιστα, εγείρονται ερωτήματα για το «ποιόν» αντιστοίχως μουσουλμάνων που εισέρχονται στην πατρίδα μας μαζικώς, τα τελευταία χρόνια.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Βεχάρι της Πουντζάμπ του Πακιστάν και θύμα είναι ο 17χρονος Σαρούν Μασίχ, ο οποίος μάλιστα φοιτούσε στο συγκεκριμένο σχολείο μόλις για τέσσερις ημέρες.

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός πως όταν συνέβη ο ειδεχθής ξυλοδαρμός, ήταν παρών ο δάσκαλος των παιδιών, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν είδε τίποτα γιατί… διάβαζε εφημερίδα!

Πρόκειται για ένα ιδιωτικό σχολείο του Πακιστάν και οι γονείς του Σαρούν μάζευαν χρήματα πολύ καιρό ώστε να κατορθώσουν να στείλουν το παιδί τους εκεί, ώστε να λάβει την καλύτερη δυνατή μόρφωση…

Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε θύμα bullying από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του εκεί, εξαιτίας του γεγονότος πως ήταν χριστιανός.

Ένας συμμαθητής του μάλιστα φέρεται να του είχε πει:

«Είσαι χριστιανός, μην τολμήσεις να καθίσεις μαζί μας, αν θέλεις την ζωή σου»!
 
Top