Είναι τρελοί αυτοί οι...Αμερικάνοι! Άλλος κάνει kitesurf  και άλλος μετρά την ταχύτητα του τυφώνα IRMA.Τα βίντεο σοκάρουν .

Σκηνές – σοκ καταγράφονται στη Φλόριντα από όπου διέρχεται ο τυφώνας Ίρμα, με ανέμους που ξεπερνούν τα 215 χλμ./ώρα.
Οι σφοδρότατοι άνεμοι σε συνδυασμό με τις καταστροφικές πλημμύρες έχουν θέσει τις ΗΠΑ σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού. Το φαινόμενο έχει προκαλέσει τεράστιες υλικές ζημιές από όπου και εάν πέρασε και οι κάτοικοι αναζητούν ασφαλή καταφύγια.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε στο Key Largo μπροστά από τις ακτές της Φλόριντα. O υπετυφώνας περνώντας από το σημείο άλλαξε τα πάντα, αναδιαμορφώνοντας τη γη και «ρουφώντας» τον ωκεανό, ο οποίος έχει εξαφανιστεί σε βάθος εκατοντάδων μέτρων.
Oι εικόνες που καταγράφηκαν αποτυπώνουν ακριβώς τι συνέβη:
Αδιαφορώντας ακόμη και για την ιδία του τη ζωή ένας άνδρας στις ΗΠΑ αποφάσισε να μετρήσει την ταχύτητα του Ίρμα. Μετά βίας αντιστέκεται στους ανέμους των 200 χλμ. ο «κυνηγός καταιγίδων», ο οποίος βρίσκεται στην καρδιά του φονικού κυκλώνα, που σαρώνει τη πολιτεία της Φλόριντα.


Σε ένα άλλο σημείο, ένας νεαρός τολμά να κάνει kitesurf ενώ ο τυφώνας χτυπά. Το παράτολμο εγχείρημά του κατέγραψε κάμερα τηλεοτπικού καναλιού. Τα λόγια είναι περιττά...

 
Top