Για καλή του τύχη, δύο ημέρες πριν εκπνεύσει η σχετική προθεσμία ανακάλυψε ότι είχε στην κατοχή του το τυχερό λαχείο! 

Ο Τζίμι Σμιθ, από το Ιστ Οραντζ, πήγε στη ντουλάπα του όπου κρεμόταν ένα παλιό αγαπημένο του πουκάμισο. Στο τσεπάκι υπήρχε ένα μάτσο από παλιά λαχεία, τα οποία είχε ξεχάσει να ελέγξει. Και, προς μεγάλη του έκπληξη, ανακάλυψε το λαχείο που κέρδιζε 24,1 εκατ. δολάρια!

Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε ακούσει στην τηλεόραση ότι ο αρμόδιος φορέας της Νέας Υόρκης αναζητούσε τον μεγάλο τυχερό, καθώς σε δύο ημέρες θα έληγε η προθεσμία και το ποσό αυτό θα χανόταν για πάντα!«Βρήκα ένα μάτσο από λαχεία, μεταξύ των οποίων και αυτό που έλεγαν στις ειδήσεις» είπε ο συνταξιούχος υπάλληλος σεκιούριτι, που έχει δύο παιδιά και 12 εγγόνια.

«Στάθηκα για ένα λεπτό, σκεπτόμενος. “Βλέπω αυτό που νομίζω ότι βλέπω;” σκέφτηκα. Είχα αμφιβολίες. Έπρεπε να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν αλήθεια!» δήλωσε ο ίδιος στην τοπική ιστοσελίδα NewJersey.com.

Παρότι ο Σμιθ παρουσιάστηκε στις 23 Μαΐου στους υπεύθυνους της λοταρίας της Νέας Υόρκης, εκείνοι επέλεξαν να μην αποκαλύψουν την ιστορία μέχρι τώρα.

Αντί να παραλάβει όλο το ποσό, ο Σμίθ επέλεξε να του καταβληθούν τα χρήματα σε δόσεις, που θα διαρκέσουν 26 χρόνια.

Ερωτηθείς τι θα κάνει με τα χρήματά του, ο συνταξιούχος δήλωσε ότι πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση θέλει να συζητήσει με την οικογένειά του.    πηγή
 
Top