Στο περιβάλλον της 32χρονης, ίσως να κρύβεται τελικά ο δολοφόνος


Η πορεία της άτυχης εφοριακού που βρέθηκε δολοφονημένη στο Β' Νεκροταφείο έχοντας δεχθεί 14 μαχαιριές, φαίνεται να έχει καταγράφει σε βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας και βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών....


Στο βίντεο που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha, φαίνεται μία κοπέλα που μοιάζει με τη Δώρα Ζέμπερη, να προχωρά κατά μήκος του πεζοδρομίου και την ίδια στιγμή στον δρόμο να κινείται μία μηχανή με δύο επιβαίνοντες που σταματούν για λίγα δευτερόλεπτα και ρίχνουν ματιές προς το μέρος της.

Στη συνέχεια η κοπέλα του βίντεο που οι άνθρωποι της Δώρας Ζέμπερη υποστηρίζουν πως είναι το θύμα, στρίβει αριστερά και περνά απέναντι για να περάσει την πύλη του νεκροταφείου, λίγη μόλις ώρα πριν βρει τραγικό θάνατο.


Στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο το απόγευμα της Τετάρτης στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, στρέφονται οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με τον εντοπισμό και σύλληψη του δολοφόνου.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ ανέφεραν στο pontiki.gr ότι σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία εξαλείφεται το ενδεχόμενο η άγρια δολοφονία της άτυχης εφοριακού, με 14 μαχαιριές στο στήθος, την πλάτη και το πρόσωπο , να συνδέεται με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Φαίνεται πως η Δώρα Ζέμπερη γνώριζε τον δολοφόνο της. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρέθηκαν μαζί την Τετάρτη το απόγευμα στο Β΄ Νεκροταφείο ή ο δράστης να την περίμενε στο μνήμα του φίλου της όπου επισκεπτόταν τακτικά η άτυχη εφοριακός.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων σχετικά με το DNA, αφού από τα τραύματα που φέρει η σορός της 32χρονης φαίνεται πως πάλεψε με τον δράστη πριν υποκύψει στα τραύματά της. 

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, πάνω στην πάλη να κατάφερε έστω και έτσι να βοηθήσει τις αρχές ώστε να αποκαλύψουν την «ταυτότητα του δολοφόνου».

Το τελευταίο και απεκταίο σενάριο που εξετάζουν οι διωκτικές αρχές, είναι να πρόκειται για μανιακό ο οποίος επιτίθεται σε μοναχικές γυναίκες, στήνοντας καρτέρι σε ήσυχους απομονωμένους χώρους, όπως το Κοιμητήριο στη συμβολή της Λεωφόρου Ηρακλείου, με την οδό Τραλέων. 

Τέλος το σημάδι σε σχήμα «Γ» το οποίο διαπίστωσε ο ιατροδικαστής κατά τη διάρκεια της νεκροτομής, φαίνεται πως ήταν τυχαίο και σχηματίστηκε από τα τυφλά κτυπήματα του δράστη και την προσπάθεια της 32χρονης να προστατευθεί.
 
Top