Η Angelina Jolie ποζάρει για το Harper’s Bazaar και γράφει ένα γράμμα για όλες τις γυναίκες

Η Angelina Jolie φωτογραφήθηκε για το Harper’s Bazaar, το οποίο γιορτάζει τα 150 χρόνια και θέλησε την βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιό να κοσμεί το εξώφυλλο του.

Η φωτογράφιση έγινε σε ένα καταφύγιο για άγρια ζώα το οποίο ανήκει σε φίλους της, και η ηθοποιός ποζάρει με τρία ορφανά τσιτάχ (γατόπαρδος) που διασώθηκαν και ανατράφηκαν με την οικονομική στήριξη της Jolie και του ιδρύματός της.Με αφορμή αυτή την επέτειο, η Angelina θέλησε να γράψει ένα γράμμα σε όλες τις γυναίκες και να τους θυμίσει ποια είναι τα δικαιώματα τους, τονίζοντας πως:
«Στη ζωή μου έμαθα να μαθαίνω όσα μπορώ περισσότερα. Πρέπει να αποφασίσεις με τι θα είσαι υπέρ και με τι κατά, αυτό θα σε κάνει να ξεχωρίσεις».
Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε στο συγκεκριμένο γράμμα πως η πιο όμορφη κοπέλα που έχει συναντήσει ήταν μια νεαρή Αφγανή πρόσφυγας, η οποία ήταν έγκυος και ο σύζυγος της έψαχνε συνεχώς για δουλειά.

Μάλιστα αυτό που την εντυπωσίασε, όπως αναφέρει στο γράμμα της,  ήταν πως παρά τα όποια προβλήματα είχε η κοπέλα, κάλεσε την ηθοποιό στο «σπίτι» της για να την κεράσει.

«Η κοπέλα με ρώτησε για την οικογένεια μου, για την Αμερική, αλλά αυτό που μου προξένησε απορία ήταν ότι όταν προσφέρθηκα να την βοηθήσω, αρνήθηκε, λέγοντας μου ότι είναι πλήρης. Μου προξένησε μεγάλη απορία το πως κατάφερνε παρά τα προβλήματα που είχε να είναι χαμογελαστή και να μην επιζητά βοήθεια».

 
Top