Την αγωνιώδη προσπάθεια πυροσβεστών στην Φλόριντα των ΗΠΑ να απεγκλωβίσουν ένα αγοράκι που είχε παγιδευτεί μέσα σε ένα αυτοκίνητο-καμίνι καταγράφει ένα viral βίντεο που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Απόλο Ρουμπιν, ένα χαριτωμένο αγοράκι δύο ετών, θα πήγαινε μια βόλτα στα μαγαζιά με τους γονείς του. Ωστόσο, φτάνοντας στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου στο Ορλάντο, ο μπόμπιρας άρπαξε από το χέρι της μαμά του τα κλειδιά του αμαξιού την ώρα που εκείνη έκλεινε την πόρτα της.

Έτσι ο μικρούλης βρέθηκε παγιδευμένος στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, με τη θερμοκρασία στην περιοχή να είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Ανήσυχοι, οι γονείς κάλεσαν αμέσως την πυροσβεστική. Αν και μετά από λίγα λεπτά η επιχείρηση απεγκλωβισμού είχε ξεκινήσει, μετά από ένα μισάωρο οι πυροσβέστες δεν είχαν καταφέρει να ελευθερώσουν το αγοράκι, που στο μεταξύ είχε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και εμφάνιζε δυσκολία στην αναπνοή.

Φοβούμενοι ότι θα λιποθυμούσε οι πυροσβέστες αποφάσισαν να σπάσουν το τζάμι ώστε να μην κινδυνεύσει λεπτό παραπάνω ο μικρός. Τελικά, ο Απόλο απεγκλωβίστηκε έχοντας πάρει μια γερή τρομάρα αλλά κατά τ' άλλα - ευτυχώς - τελείως σώος και αβλαβής.


Πηγή: protothema.gr
 
Top