Τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την αποτρόπαια δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου αναζητούν οι Αρχές, ερευνώντας 
εξονυχιστικά το κινητό του άτυχου δικηγόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες δεν εχουν αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς πιστεύεται πως κατά πάσα πιθανότητα οι δολοφόνοι απενεργοποίησαν το κινητό μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης.

Η Ασφάλεια ψάχνει μέσω ειδικού λογισμικού τις κλήσεις που έγιναν από και προς περίεργα τηλέφωνα τα επόμενα δέκα λεπτά από τη δολοφονία του 52χρονου δικηγόρου από την κεραία που καλύπτει τη Νεάπολη Εξαρχείων έτσι ώστε να χαρτογραφήσουν τους συνεργούς και το δρομολόγιο των δολοφόνων.


Επιχείρηση εκφοβισμού που στράβωσε στην πορεία

Λαμβάνοντας υπόψη την προχειρότητα και τον ερασιτεχνισμό των δύο αλλοδαπών δραστών, οι αστυνομικοί είναι σχεδόν πεπεισμένοι πως πρόκειται για μια επιχείρηση εκφοβισμού, που στράβωσε στην πορεία. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν και οι σημειώσεις του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, καθώς πιστεύεται πως σε αυτά τα χαρτιά βρίσκονται οι ηθικοί αυτουργοί.

Ωστόσο, οι τεράστιες διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση, μπορεί να φοβίσουν τους δράστες και να σκεφτούν να εγκαταλείψουν τη χώρα. Σε κάθε περίπτωση, η σοκαριστική αυτή εκτέλεση του 52χρονου δικηγόρου και πατέρα δυο παιδιών αναμένεται να μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα.
Ταυτοποίησαν σχεδόν τους δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν σχεδόν ταυτοποιήσει τους δύο δολοφόνους χωρίς όμως να έχουν στα χέρια τους στοιχεία γα να τους απαγγελθούν κατηγορίες
.     πηγή
 
Top