Εκτός Nomads βρίσκεται από χτες το βράδυ η Εύη Ιωαννίδου, που ολοκληρώνει έτσι το σύντομο «ταξίδι» της στις Φιλιππίνες. Μαζί με τον Φώτη Φιλιππόπουλο αγωνίστηκαν σκληρά στα τρία ματς, προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους, ωστόσο, ο νικητής ήταν ένας.


Ο Φώτης Φιλιππόπουλος πήρε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, καθώς η λιποθυμία της Εύης ανάγκασε την παραγωγή να σταματήσει αμέσως το αγώνισμα.

Οι γιατροί και οι άνθρωποι της παραγωγής έτρεξαν αμέσως δίπλα της για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι παίκτες κοιτούσαν σοκαρισμένοι.

Λίγα λεπτά μετά, η παίκτρια συνήλθε και η γιατρός είπε στην παραγωγή πως δεν θα την αφήσει να συνεχίσει στο συγκεκριμένο αγώνισμα.


 Έτσι, η νίκη πήγε στον Φώτη. Μετά από πολλή ώρα, και αφού η γιατρός έδωσε την συγκατάθεσή της για το επόμενο αγώνισμα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε την Εύη αν θα παίξει. Η ίδια δήλωσε πως δεν ήρθε στο Nomads για να τα παρατήσει τόσο εύκολα και είπε πως θα συνεχίσει.

Η παίκτρια συνήλθε και αφού πήρε το ok από την γιατρό, αποφάσισε να συνεχίσει στο επόμενο αγώνισμα. Η Εύη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα, κάνοντας το 1-1.

Στο τρίτο και τελευταίο αγώνισμα, ο Φώτης Φιλιππόπουλος κατάφερε να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στο παιχνίδι.

«Είναι ένα παιχνίδι που ήρθα εδώ για να επιβιώσω, να δω μέχρι που φτάνουν τα όριά μου, να δω πόσο θα αντέξω. Είχα κι άλλο να δώσω, αλλά τι να κάνουμε; Υπήρχαν κάποια ατυχίες, λιποθύμησα, ξανασηκώθηκα, είπα «όποιος πέσει, σηκώνεται». Είναι ένα παιχνίδι, μου έδωσε κάποια μικρά στοιχεία που δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω. θα το ζούσα αυτό έτσι κι αλλιώς, αλλά το έζησα πρώτο, είναι μια εμπειρία, οπότε τελειώνει για μένα εδώ», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Ιωαννίδου πριν αποχωρήσει.


Ο Γιώργος Μαυρίδης παραμένει στο παιχνίδι! Τον “έσωσε” το τηλεοπτικό κοινό!

Δείτε τις αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος!

Στο Nomads παραμένει ο Γιώργος Μαυρίδης, μετά την ανακοίνωση που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Ο γνωστός tattoo artist πήρε τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και συνεχίζει στο παιχνίδι επιβίωσης.

Δείτε ότι έγινε στο συμβούλιο του Nomads…

 
Top