Έναν Ελληνα αστυνομικό έχουν λοκάρει, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές του Χονγκ Κονγκ σαν τον άνθρωπο που είχε σκοτεινό 
ρόλο στα ταξίδια της 19χρονης Ειρήνης η οποία από την Μυτιλήνη, τη Θεσσαλονίκη και τη Καλαμάτα βρέθηκε με χειροπέδες και αντιμέτωπη με ισόβια στο Χόνγκ Κονγκ.


Ο συγκεκριμένος αστυνομικός σε συνεργασία με έναν ψευδοατζέντη μοντέλων είναι μόνο δύο από τα πρόσωπα για τα οποία έχουν συγκεντρώσει στοιχεία οι αρχές του Χονγκ Κονγκ σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν με το σταγονόμετρο. 
Στο μεταξύ έχουν κινητοποιηθεί και οι ελληνικές αρχές μετά από καταθέσεις ανθρώπων που βρέθηκαν στο φιλικό περιβάλλον της Ειρήνης.Κάποιοι από αυτούς στάθηκαν σε ένα πρόσωπο-κλειδί εξαιτίας του οποίου ξεκίνησε τα παράξενα ταξίδια το κορίτσι. 

Την Παρασκευή η νεαρή δέχτηκε επίσκεψη από τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ, κ. Ιωάννη Μαλούκο, ο οποίος θέλησε να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας της και τις συνθήκες κράτησής της.
Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη, ωστόσο η υγεία της φέρεται να είναι σε καλή κατάσταση. Παράλληλα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι συνθήκες κράτησής της είναι καλές. 

H ίδια ζήτησε να δει τους γονείς της. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το κορίτσι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται και πως μπορεί να περάσει όλη την υπόλοιπη ζωή της στη φυλακή.Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του νεαρού μοντέλου, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο μητροπολίτης Χονγκ Κονγκ και Άπω Ανατολής κ. Νεκτάριος, ο οποίος πρόκειται να αιτηθεί να συναντηθεί με την 19χρονη προκειμένου να της συμπαρασταθεί.

 
Top