Σεμινάρια για την Κατάταξη Ξενοδοχείων και Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με το Ν. 4276/2014


Ξεκίνησε η οργανωμένη και αντικειμενική κατάταξη των Τουριστικών Καταλυμάτων σε κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών, σύμφωνα με  το νέο Νομοθετικό πλαίσιο για τον Τουρισμό Ν.4276/2014 (ΦΕΚ Α’156).
Κύριος στόχος του νέου νομοθετικού πλαισίου είναι η ποιοτική αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των τουριστικών καταλυμάτων σε σχέση με τη διεθνή τουριστική αγορά.

Τα ξενοδοχεία που επιθυμούν να λάβουν άμεσα για την πιστοποίηση τους 150 μόρια μπορούν να εκπαιδεύσουν  το 10% του προσωπικού τους και να λάβουν γρήγορα, εύκολα και οικονομικά τα απαιτούμενα μόρια.
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ προσφέρει ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια για στελέχη του τουριστικού κλάδου που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες τους και πακέτα εκπαίδευσης για Ξενοδόχους που ενδιαφέρονται να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν που θα επιλέξουν κάποιο από τα εξειδικευμένα σεμινάρια μας, διάρκειας 24 ωρών, μπορούν να το παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία στις αίθουσες  μας (Κασομούλη 108, Αθήνα, Μετρό Αγ.Ιωάννης)  ή με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, υλοποιώντας το πρόγραμμα  στο χώρο και στο χρόνο της επιλογής τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνήσουν  στο 210 9029780  ή να επισκεφτούν τη σελίδα της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ 
Top