Επιδρομή αναρχικών σε κρεοπωλεία σε Πέραμα και Κερατσίνι. Από σήμερα θα τρώτε πατάτες και μπρόκολο.


Ότι γουστάρουν κάνουν οι αναρχικοί αφού το ''κράτος'' τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν επιδρομές και να βάφουν με σπρέι κρεοπωλεία αλλά και pet-shops.Όπως δημοσιεύει το mononews.gr, βανδαλισμoί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε pet shops και κρεοπωλεία στις περιοχές του Περάματος και του Κερατσινίου.
«Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας συμβολισμός αλλά και μια προειδοποίηση ότι πλέον οι μετέχοντες σε αυτή την καθιερωμένη καταπιεστική συνθήκη, δεν θα βρίσκονται έξω από το στόχαστρο μας» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση αναρχικοί που ανέλαλαβαν την ευθύνη.


Σε σχετική ανάρτηση σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρονται τα εξής:

Ξημερώματα Παρασκευής 03/11 βάψαμε με σπρέι κρεοπωλεία και pet shops στις περιοχές του Περάματος και του Κερατσινίου στα πλαίσια της διεθνούς εβδομάδας αντισπισιστικων δράσεων 30/10 – 05/11. 
Μπροστά στην κανονικοποιημενη χυδαιότητα που βρίσκεται πίσω από το εμπόριο ζωντανών και δολοφονημένων ζώων για κάθε χρήση, από την αναπαραγωγή γευστικών συνηθειών μέχρι την χρήση τους ως αξεσουάρ που αγοράζονται και πωλούνται, η πράξη μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας συμβολισμός αλλά και μια προειδοποίηση ότι πλέον οι μετέχοντες σε αυτή την καθιερωμένη καταπιεστική συνθήκη, δεν θα βρίσκονται έξω από το στόχαστρο μας.

Στηρίζουμε και καλούμε στην πορεία του Σαββάτου, 04/11 στην Ομόνοια, στις 13:30.
Αντισπισιστριες/Αντισπισιστες
Αναρχικές/Αναρχικοί   
 
Top