Με ενα κρεσέντο φρίκης να κατακλύζει το διαδίκτυο το Ισλαμικό χαλιφάτο των τρελών προσπαθεί να σπείρει τον τρόμο στον δυτικό κόσμο.
Οι πρωταγωνιστές εδώ είναι ανήλικοι .Είναι οι γενίτσαροι του Ισλαμ. Μικρά παιδιά που τα ποτίζουν με μίσος κατά των ''αλλόθρησκων''.
Στο αποκρουστικό βίντεο συνολικής διάρκειας οκτώ λεπτών διακρίνεται ένα παιδί, όχι μεγαλύτερο από δέκα ετών, με στολή παραλλαγής να πατά το κομμένο κεφάλι του θύματος και να απειλεί με θάνατο όσους προδίδουν τις κινήσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης στους εχθρούς της.Φορώντας πορτοκαλί στολή, που παραπέμπει σε εκείνη που φορούν οι κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο, ο Αφγανός άνδρας υπέστη φρικτά βασανιστήρια στα χέρια των τρομοκρατών, που τον ανέκριναν.

Στην αρχή τον έδεσαν από τα χέρια σε δύο δέντρα και τον ανάγκασαν να «ομολογήσει». Στη συνέχεια δύο έφηβοι, όπως φαίνεται, τζιχαντιστές προχώρησαν μπροστά και του έκοψαν τα χέρια με σπαθιά. Ο ένας απ’ αυτούς ανέλαβε μετά να τον αποκεφαλίσει μ’ ένα κυνηγετικό μαχαίρι, ενώ το φανατισμένο αγόρι πάτησε στο κεφάλι του κι άρχισε το παραλήρημα με τις απειλές.Οι τζιχαντιστές λένε ότι το θύμα έδωσε πληροφορίες για το ISIS στον Πακιστανικό στρατό και τις αμερικανικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν. Κι υποστηρίζουν ότι οι ανήλικοι δήμιοί του έχασαν τους γονείς τους σε αεροπορικές επιθέσεις.

Από την dailymail.com

Και εδω το ολόκληρο..Καλό είναι όσοι δεν αντέχετε μη το δείτε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

 
Top