Οι χρήστες του Facebook, που έχουν δημοσιεύσει ορισμένα «ενδιαφέροντα» πράγματα παλιότερα είχαν πάντα την δυνατότητα να διαγράψουν αυτά τα posts όταν κάποια στιγμή έρχεται η ώρα για την πρώτη τους συνέντευξη για εργασία....

Αλλά το Facebook έσπειρε πρόσφατα στους χρήστες του τον πανικό, αφού άλλαξε την επιλογή “διαγραφή” στα posts για ορισμένους desktop χρήστες!

Η αλλαγή αναφέρθηκε από την VentureBeat, η οποία παρατήρησε τη σύγχυση μεταξύ ορισμένων ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Facebook στους επιτραπέζιους υπολογιστές τους.

Λίγο αργότερα ωστόσο, τα VentureBeat και Gizmodo διευκρίνισαν ότι η επιλογή “διαγραφή” είχε απλά μεταφερθεί στην ενότητα “δραστηριότητα καταγραφής” για τους χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών. Αν αυτοί οι χρήστες δεν έβρισκαν πού είχε πάει το κουμπί “Διαγραφή”, αναγκάζονταν να συμβιβαστούν με την επιλογή “απόκρυψη από το χρονολόγιο".

Όπως σημειώνει το secnews «ο λογαριασμός στο Facebook εξακολουθεί να επιτρέπει να διαγραφή μηνυμάτων. Αυτό σημαίνει ότι το Facebook είτε τροποποίησε απλά την επιλογή “διαγραφή” για κάποιους χρήστες, είτε άλλαξε την επιλογή “διαγραφή” για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είτε αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.

Το Facebook κάνει συχνά αλλαγές στην πλατφόρμα του, οπότε δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι η αλλαγή αυτή μπορεί να ήταν μια δοκιμή που ξεκίνησε σε λίγους χρήστες.

Πηγή: Secnews
 
Top