Κιλιτσντάρογλου-Α κερδίσω τις εκλογές θα επιτεθώ στην Ελλάδα να της πάρω τα νησιά μας! Μολών λαβέ έλεγαν και οι Κύπριοι και ο Ετσεβίτ τους πήρε την μισή Κύπρο.
Όπως αναφέρει το tribune.gr: αρχηγός της κεμαλικής τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε ευθέως ότι το 2019 -χρονιά που ελπίζει να κερδίσει τις εκλογές- θα επιτεθεί στην Ελλάδα για να καταλάβει ελληνικά νησιά στο Αιγαίο.
Μετά τον βουλευτή του, τον Ενγκίν Αλτάι, ο οποίος δήλωσε ότι «όπως ήρθαν οι Έλληνες, έτσι θα φύγουν», αναφερόμενος στα ελληνικά νησιά που κατοικούμε εδώ και 6.000 χρόνια, τη «σκυτάλη» πήρε τις τελευταίες δύο μέρες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, με στόχο να κερδίσει τους εθνικιστές ψηφοφόρους.

O κ. Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε το Σάββατο ότι: «Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα.


Στη συνέχεια ο κ. Κιλιτσντάρογλου επέκρινε και τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας:

«Από το φόβο του ούτε μια απάντηση δεν μπορεί να δώσει. Πού είναι ότι είσαι παγκόσμιος ηγέτης;».


«Εγώ μπορώ να πεθάνω για τη χώρα μου. Εθνικισμός είναι να προστατεύεις τη χώρα σου μέχρι τον τελευταίο κόκκο άμμου», είπε ο Κιλιτσντάρογλου συμπληρώνοντας «έχουν καταλάβει 18 νησιά και κανείς δε λέει τίποτα».

Ο Κιλιτσντάρογλου τον Σεπτέμβριο του 2016 είχε μετρήσει τα νησιά 16 και τον Νοέμβριο τα έκανε 17+1 βραχονησίδα, τώρα φαίνεται είναι 18 τα νησιά + μία βραχονησίδα.

Όλη αυτή η ρητορική έχει πάψει πλέον να είναι γραφική, ή για εσωτερική κατανάλωση. Πλέον ακούσαμε και ευθεία αναγγελία πολέμου. Ο Κιλιτσντάρογλου μας κήρυξε τον πόλεμο και μας έδωσε ραντεβού να τον πραγματοποιήσουμε το 2019, ενώ ζητά από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μας επιτεθεί τώρα εάν τολμά
 
Top