Με εκδηλώσεις για παιδιά, πολλές εκπλήξεις και happening,   ο Δήμος Πειραιά βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους.
Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από τις 11:30 έως τις 14:30, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν δραστηριότητες στον ανακαινισμένο πεζόδρομο της Σωτήρος Διός και στη νέα πλατεία Πηγάδας αλλά και στον πεζόδρομο της Ιάσωνος, που ανακατασκευάστηκαν πλήρως από τον Δήμο Πειραιά.
Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στις δύο μεγάλες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με μουσική, φουσκωτά παιχνίδια, Face painting κ.α. Επιπλέον, θα δημιουργήσουν Χριστουγεννιάτικες κάρτες και στολίδια και θα συμμετάσχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά θα πλαισιώσει τις εκδηλώσεις με εορταστικές μελωδίες.  Χριστουγεννιάτικα κεράσματα θα προσφερθούν σε μικρούς και μεγάλους.

Επίσης, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών θα δημιουργήσει γιορτινή ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικους μουσικούς περιπάτους στις γειτονιές της πόλης.

Επιπλέον τα τρία Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην πλατεία Κοραή, στην πλατεία Κανάρη και στην πλατεία Δωδεκανήσου στα Καμίνια, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για ατέλειωτο παιχνίδι με παγοδρόμιο, Carouselκαι πολλά διασκεδαστικά Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Δωρεάν δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017
Πεζόδρομος Σωτήρος Διός 11.30-14.30
Διαδραστικά παιχνίδια, Δημιουργικά Εργαστήρια, Face Painting, Φουσκωτά παιχνίδια, Επιτραπέζιο Ποδοσφαιράκι και Χόκεϋ, Μάγος, Άγιος Βασίλης, Ζογκλέρ, Χριστουγεννιάτικα κεράσματα για μικρούς και μεγάλους.
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017
Πλατεία Πηγάδας | 11:30 -14:30
Διαδραστικά παιχνίδια, Δημιουργικά Εργαστήρια, ο Μάγος του Βορείου πόλου, Άγιος Βασίλης, Πατίνια για παιδιά σε πίστα, Face Painting, Φουσκωτά παιχνίδια, Επιτραπέζιο Ποδοσφαιράκι και Χόκεϋ, Χριστουγεννιάτικα κεράσματα για μικρούς και μεγάλους.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ
Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών Δήμου Πειραιά
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017
11:00 Μαρίας Χατζηκυριακού
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017
10:00 -13:30 Εμπορικό Κέντρο Πειραιά

 
Top