Το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας κάθε χρόνο, το στολίζουμε με κριτήρια το προσωπικό μας γούστο, το ύψος και το στυλ του σπιτιού μας αλλά και την 
επιθυμία μας να δημιουργήσουμε ένα ζεστό, χριστουγεννιάτικο περιβάλλον. Άλλοι επιλέγουν πολύχρωμα στολίδια, διακοσμητικά ακόμη και παιδικά χριστουγεννιάτικα αντικείμενα για να ομορφύνουν το σπίτι τους. 

Άλλοι προτιμούν μια πολύ λιτή, minimal χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κι άλλοι αναζητούν τις πιο chic και κομψές ιδέες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

Τα Χριστούγεννα, όλα επιτρέπονται, αφού είναι η γιορτή της χαράς! Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού τους να είναι φοβερά κομψή και στιλάτη ώστε να ταιριάζει με το κλασικό σας σπίτι, εμείς σας προτείνουμε τα πιο chic χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Τι χρειάζεται για να έχετε ένα πολύ κομψό και chic χριστουγεννιάτικο δέντρο;
Παίξτε στις αποχρώσεις του λευκού, του ασημένιου, του μαύρου, στα στολίδια και τις γιρλάντες, αποφύγετε τα χρώματα.
Επιλέξτε ένα οικολογικό δέντρο, καλής ποιότητας, που να μοιάζει όσο γίνεται με αληθινό, αλλιώς αγοράστε ένα φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Μην παραφορτώνετε το δέντρο σας με στολίδια, γιρλάντες κλπ. και προσέξτε κι αυτά να είναι καλής ποιότητας, αλλιώς θα δείχνει «φθηνό» το αποτέλεσμα.
Βάλτε πολλά λαμπάκια μόνο σε λευκό χρώμα.


Επιλέξτε τα χαρτιά περιτυλίγματος κάτω από το δέντρο να είναι εντυπωσιακά μεν, αλλά σε έναν ή δυο χρωματισμούς που να ταιριάζουν.Δώστε έμφαση και στις κορδέλες.


Όλη η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού, από τη διακόσμηση στο τζάκι, μέχρι στο τραπέζι, να είναι λιτή και να υπάρχουν σημεία στο σαλόνι που να μην έχουν απαραιτήτως χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

Πηγή: www.womanow.gr
 
Top