Ο Russel Crowe βάζει «φωτιά» στο Twitter  με τις δηλώσεις του!
O Russel Crowe είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς, στον οποίο κατά καιρούς χρεώνουν σχέσεις με γνωστές γυναίκες από την Αυστραλία.

Ο ηθοποιός μπορεί στο παρελθόν να μην έχει πάρει ποτέ θέση, αυτή την φορά όμως αποφάσισε να απαντήσει με ένα χιουμοριστικό τρόπο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

To τελευταίο δημοσίευμα που έκανε αναφορά στο όνομά του ήταν από το «New Idea» που έλεγε πως ο διάσημος Αυστραλός ηθοποιός είναι «επιτέλους μαζί» με την τραγουδίστρια Ντέλτα Γκούντρεμ.Φαίνεται πως αυτή η είδηση έκανε έξαλλο τον Russel Crowe και έτσι κατέφυγε στο Twitter για να «ζητήσει συγνώμη» από τις «άλλες Αυστραλέζες ερωμένες του» αρνούμενος πως έχει σχέση με την τραγουδίστρια.

Η ανάρτησε έγραφε:«Έι Ντέλτα Γκούντρεμ, υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε;» ανέφερε η ανάρτησή του και συνέχισε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την Τέριλ Ίρβιν, την Σοφία Φόρεστ, την
 ανώνυμη Μεξικανή και όλες τις άλλες ερωμένες του περιοδικού Aust. Φαίνεται πως έχω προχωρήσει».Η Ντέλτα Γκούντρεμ απάντησε, γράφοντας μια εξίσου αστεία απάντηση στον διάσημο ηθοποιό.

«Αααα, έμαθες τα νέα;! Χαχα... Περίμενες όμως, δεν ήμουν παντρεμένη με τον φίλο μου Σιλ ή έχει τελειώσει αυτό;» τουίταρε. «Όχι περίμενε, θα κάνω ένα μωρό εκτός γάμου! Θεέ μου δεν μπορώ να συνεχίσω. Όπως και να έχει, σ’αγαπώ Ράσελ!».

 
Top