Εντυπωσιακό video-4.000 γυναίκες,ninja- μηχανές του θανάτου εκπαιδεύονται στο Ιράν και συγκεκριμένα σε περιοχή έξω απο την πρωτεύουσα Τεχεράνη..


Βγαλμένες από ταινίες μοιάζουν οι σκηνές που εκτυλίσσονται κατά την εκπαίδευση 4.000 γυναικών στο Ιράν προκειμένου να γίνουν… νίντζα!

Η εκπαίδευσή τους δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτή των ανδρών καθώς αψηφούν τη βαρύτητα κάνοντας άλματα, κραδαίνουν όπλα, αναρριχώνται με άλματα σε τοίχους, κρύβονται στα βουνά και μαθαίνουν πώς… να κόβουν το λαιμό του εχθρού χωρίς να ακούγεται κιχ.Οι 4.000 γυναίκες που έχουν επιλεγεί για να γίνουν kunoichi δηλαδή γυναίκες νίντζα, εκπαιδεύονται στην τέχνη Ninjutsu στο κάστρο Jughin που βρίσκεται 25 μίλια έξω από την Τεχεράνη.
Η εκπαιδεύτριά τους Φατιμά Μουαμέρ τονίζει ότι όλο και περισσότερες γυναίκες θέλουν να γίνουν νίντζα και να μυηθούν στην τέχνη του Ninjutsu καθώς αυτό συμβάλει στη διατήρηση της ισορροπίας ανάμεσα στο σώμα και στο μυαλό. «Το πιο σημαντικό μάθημα που τους δίνουμε είναι ο σεβασμός και η ταπεινότητα. Μαθαίνουν να σέβονται τους εαυτούς τους, πρώτα σέβεσαι την ύπαρξή σου και μετά την τέχνη σου», λέει.


Οι μαθητευόμενες εκπαιδεύονται στη χρήση όπλων, σπαθιά, ξίφη κτλ.


πηγή
 
Top