Σχεδόν μυθικές διαστάσεις έχει ήδη προσλάβει το νέο κεντρικό κτίριο των 5 δισεκατομμυρίων της Apple 
στο Cupertino της California, καθώς μέρα με την ημέρα και μετά τις τμηματικές άδειες εγκατάστασης που δίνονται από τις πολιτειακές αρχές, όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι και επισκέπτες ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες από τους εντυπωσιακούς σε αιθητική αλλά και μέγεθος εσωτερικούς χώρους. 


Αν και οι συγκεκριμένες άδειες αφορούν μόλις τα 5 από τα 12 συνολικά συγκροτήματα του Apple Park, έως τώρα η είσοδος επιτρέπονταν μόνο στο εστιατόριο και στο atrium που λειτουργούν από τον περασμένο Ιούλιο.


Παρά το γεγονός ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την εταιρεία, οι υπόλοιποι εσωτερικοί χώροι είναι σίγουρο πως με κάποιο τρόπο είναι μπλοκαρισμένοι από τα κοινωνικά δίκτυα, αν και αρκετός αριθμός από τους συνολικά 12.000 εργαζομένους,που προβλέπεται να μετακομίσουν στο συγκρότημα, ήδη εργάζονται.
Επισήμως, πρόσβαση στο περίφημο «Δαχτυλίδι» της Apple, τις μακέτες του οποίου είχε παρουσιάσει ο ίδιος ο Steve Jobs τον Ιούνιο του 2011, έχουν μόνο οι εργαζόμενοι και οι προσκεκλημένοι τους, ενώ η εταιρεία ευελπιστεί ως τα τέλη του Μάρτη να δοθούν επισήμως οι άδειες για την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης.
Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα γιγαντιαίο σχέδιο κατασκευής, για το οποίο όμως η Apple δεν θα ήθελε με τίποτα να ρισκάρει με προβλήματα κακοτεχνίας ή τραυματισμών υπαλλήλων της και για αυτό εξασφάλισε με τα χίλια ζόρια την άδεια για την πρόσβαση δημοσιογράφων στο εντυπωσιακό «Steve Jobs Theater» για την παρουσίαση των iPhone X, iPhone 8, 8 Plus και Apple Watch Series 3.
Προς το παρόν, απολαύστε κάποιες από τις πρώτες εικόνες του περίφημου Apple Park!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

πηγή
 
Top