Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από γνωστή εταιρία εσωρούχων η καλλονή κερδίζει 70.000 δολάρια για κάθε ανάρτηση της 

Η εγκυμονούσα Candice Swanepoel αποτελεί το μοντέλο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Instagram. Διαθέτει τέλειες αναλογίες, γι’ αυτό άλλωστε είναι ένα από τα κορυφαία αγγελάκια της Victoria’s Secret.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από γνωστή εταιρία εσωρούχων η καλλονή κερδίζει 70.000 δολάρια για κάθε ανάρτηση της στη διάσημη πλατφόρμα. Όπως καταλαβαίνετε αυτό και μόνο αρκεί για να αναλαμβάνει συνέχεια νέες δουλειές και διαφημίσεις.

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, κυκλοφόρησε η νέα της φωτογράφιση για γνωστή εταιρία μαγιό και η Candice φαίνεται να είναι στα καλύτερα της.Το πότε έγινε το shooting δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά όπως θα δείτε δεν υπάρχει ίχνος στο κορμί της από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.
Αρχές Ιανουαρίου, η καλλονή ανακοίνωσε στα social media πως περιμένει το δεύτερο παιδί της. Η 29χρονη Νοτιοαφρικανή έχει ήδη ένα αγοράκι με τον σύντροφό της Hermann Nicoli.
Απολαύστε την πιο πρόσφατη φωτογράφισή της με μαγιό:
Candice-Swanepoel-a640 Candice-Swanepoel-b640 Candice-Swanepoel-c640 Candice-Swanepoel-d640 Candice-Swanepoel-e640 Candice-Swanepoel-f640 Candice-Swanepoel-g640 Candice-Swanepoel-h640 
newsauto.gr
 
Top