Βρέθηκαν μάλιστα νεκρές στο χιόνι κάτω ακριβώς από ένα δεκαόροφο κτίριο στην περιοχή Ιζέβσκ.

Η 15χρονη Αναστάσια Σβεροζαρόβα και η 12χρονη Μαρία Βινογκραντόβα «γύρισαν» 

μάλιστα και ένα σύντομο βιντεάκι πριν από το μοιραίο άλμα, αποχαιρετώντας τους γονείς τους και λέγοντας ότι τους αγαπούν πολύ, Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η Μαρία ήταν «πολύ άσχημα ψυχολογικά» το τελευταίο διάστημα, επειδή η μητέρα της της είχε απαγορεύσει να βλέπει το αγόρι της, εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας της.


Φίλοι των κοριτσιών έλεγαν πως οι καυγάδες στο σπίτι τους ήταν συνεχείς, κάτι που είχε επιβαρύνει και τη διάθεση της άλλης κόρης, της Αναστάσια, σύμφωνα με την Mirror.


Η αστυνομία ερευνά τα κινητά και τη διαδικτυακή δραστηριότητα των δύο κοριτσιών προκειμένου να διαλευκάνει τα αίτια που τις έσπρωξαν στην αυτοκτονία.
Δευτερόλεπτα πριν πεθάνει, η Μαρία είχε ποστάρει μια φωτογραφία του αγοριού της στο Ίντερνετ μαζί με καρδούλες, χαμόγελα και το ακόλουθο μήνυμα: «Συγχώρεσέ με, σε παρακαλώ. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Ξέρω ότι θα βρεις κάποια καλύτερη από εμένα». 
Ακολουθως η αδερφή της, Αναστάσια,κατέγραψε ένα βίντεο με το οποίο αποχαιρετούσε για πάντα τους φίλους της και τους δικούς της.   πηγή
 
Top