Κόβει την ανάσα το βίντεο με το ατύχημα της Uma Thurman στα γυρίσματα του Kill Bill

Ένα τρομακτικό ατύχημα που δεν είχε δει, μέχρι σήμερα, το φως της δημοσιότητας είχε το 2002 η Uma Thurmanκατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Kill Bill. 

Η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από το εν λόγω συμβάν και δεν παρέλειψε να κατηγορήσει για συγκάλυψή του, τον Harvey Weinstein.

Η ανάρτηση αυτή, έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά το δριμύ κατηγορώ που εξαπέλυσε ενάντιον στον παραγωγό, ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο.

Μάλιστα, ήταν η ταραχή της από τα όσα είχε ζήσει με τον Weinstein, που την έκαναν να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και να πέσει πάνω σε ένα δέντρο. Ο τραυματισμός της στο κεφάλι την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της, ενώ φαίνεται μέλος της παραγωγής την πλησιάζει για να δει την κατάστασή της.Στο κείμενο με το οποίο συνοδεύει το βίντεο η Thurman «αθωώνει» τον σκηνοθέτη της ταινίας Quentin Tarantino, αποκαλύπτοντας ότι ήταν αυτός που της έδωσε το βίντεο, αν και, όπως έγραψε, θα μπορούσε και ο ίδιος να είχε συνέπειες «και γι’ αυτό είμαι περήφανη για τον ίδιο και το θάρρος που επέδειξε».
Όσο για τον Weinstein και τα άλλα δύο πρόσωπα που κατηγορεί για συγκάλυψη; «Είπαν ψέματα, παραποίησαν στοιχεία και συνέχισαν να λένε ψέματα για το κακό που προκάλεσαν και το οποίο στη συνέχεια επέλεξαν να συγκαλύψουν. Η προσπάθειά τους ήταν ηθελημένη και είναι ντροπή τους», έγραψε και πρόσθεσε: «Ελπίζω να φροντίσουν πιο σοβαρά τους άλλους πελάτες τους αν θέλουν να κάνουν με αξιοπρέπεια τη δουλειά για την οποία πληρώνονται».

Δείτε το βίντεο:
01:00
01:00

 
Top