Παίζοντας εντυπωσιακά για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις για τη νίκη την οποία και τελικά κατέκτησε απέναντι στην Όρβοσι. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 10-7 στον Πειραιά και έκαναν ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο τους στο Champions League των ανδρών.

Οι παίκτες του Βλάχου ήταν σαρωτικοί στα πρώτα δύο οκτάλεπτα και παίζοντας καλή άμυνα δεν επέτρεψαν στους Ούγγρους να μπουν στο ματς.

Ο Ολυμπιακός έχοντας πλουραλισμό στο σκοράρισμα προηγήθηκε με 6-0 και για να δεχτεί το πρώτο του τέρμα έπρεπε να φτάσουμε κοντά στο τέλος της δεύτερης περιόδου! Για την ακρίβεια η Όρβοσι κατάφερε να σκοράρει το πρώτο της τέρμα με τον Ραντέλοβιτς μετά από 14 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα αγώνα με τον Μυλωνάκη να διαμορφώνει το τελικό 7-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στη συνέχεια του αγώνα οι Ούγγροι ανέβασαν την απόδοσή τους, έπεσε λίγο και εκείνη του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 10-7. Πάντως η Όρβοσι δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του ματς να κατεβάσει τη διαφορά κάτω από τα τρία τέρματα.

Από δύο γκολ για τον Ολυμπιακό είχαν οι Φουντούλης, Μουρίκης και Γούνας, ενώ για την Όρβοσι είχαν οι Έρντελι και Σέμαν.


Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-1, 2-3, 1-2

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μυλωνάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Ομπράντοβιτς 1, Δερβίσης 1

Όρβοσι (Τοτ): Ραντέλοβιτς 1, Έρντελι 2, Σέμαν 2, Γκορ-Νάγκι 1
 
Top