Έντεκα μήνες μετά το χαμό του πατέρα της και αγαπημένου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, η κόρη του Μαρία “σπάει” τη σιωπή της και μιλά για όσα γράφτηκαν για την περιουσία του ηθοποιού, αλλά και τη χήρα του Χριστίνα Ψάλτη. Η Μαρία μιλά με λόγια αγάπης για τον πατέρα της και αποκαθιστά την αλήθεια...

“Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να δει ποτέ δάκρυα στο πρόσωπό μου. Όμως, πονάω! Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν και μου λείπει πολύ. Μου λείπει η φωνή του, η αγκαλιά του, τα αστεία μας, οι βόλτες μας, μα πιο πολύ μου λείπουν τα σ’ αγαπώ του”, αποκαλύπτει συγκινημένη στην Εspresso η Μαρία Ψάλτη.

Μιλώντας για το επίμαχο θέμα της περιουσίας του ηθοποιού για το οποίο έχουν γραφτεί πολλά, η κόρη του Στάθη Ψάλτη αποκαλύπτει: “Ο μπαμπάς μου δεν άφησε καμιά περιουσία, γιατί μοίραζε τα πάντα στους φτωχούς, σε ιδρύματα. Δεν σκεφτόταν το μέλλον, ούτε τα γηρατειά του. Από τότε που ξεκίνησε ως ηθοποιός έτσι ήταν. Γι’ αυτό δεν ευσταθούν όσα λένε για τη διαθήκη και το μοίρασμα της περιουσίας”.Τέλος, για τη χήρα του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα και την κόντρα που ακούστηκε ότι υπάρχει ανάμεσά τους, ανέφερε: “Δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται για τη Χριστίνα, ειλικρινά. Εκείνη ήταν η σύζυγός του και εγώ το παιδί του. Δεν έχουμε κάτι να μοιράσουμε. Ωστόσο, η Χριστίνα στάθηκε στο πλευρό του πατέρα μου και οφείλω να το πω αυτό δημοσίως. Εγώ έχασα τον πατέρα μου και ο πόνος μου σταματά σε αυτό το κομμάτι. Μίλησα και με τον θείο μου Γιάννη Ρώτα και του ζήτησα να πέσουν οι τόνοι. Σε καμιά περίπτωση ο μπαμπάς μου δεν θα ήθελε να ακούγονται τέτοια πράγματα δημοσίως”.
 
Top