Οι απόψεις του Ολυμπιακού βρήκαν… ευήκοα ώτα στο εξωτερικό (βλέπε UEFA) και το αίτημά του όλη τη χρονιά να τοποθετηθούν άλλοι δύο ξένοι 
αρχιδιαιτητές στην ΚΕΔ δίπλα στον Βίτορ Μέλο Περέιρα και παράλληλα να «φαγωθούν» ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης, τελικά πέρασε!

Έτσι ο Περέιρα, επέλεξε τον Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν για να κάνει μαζί του τους ορισμούς των διαιτητών, περιθωριοποιώντας τον Μιχάλη Κουκουλάκη που του παραχωρεί αρμοδιότητα να ασχολείται με το VAR…

Σύντομα, απ’ ότι φαίνεται, θα «τελειώσει» και ο Σταύρος Τριτσώνης, αφού ο Περέιρα ψάχνει για ακόμη έναν ξένο δίπλα του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σε συνέχεια της σχετικής σύστασης από την Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA την 1η Φεβρουαρίου 2018, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. κ. Βίτορ Μανουέλ Μέλο Περέιρα αποφάσισε σήμερα τα εξής.

- Ορίζει τον κ. Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν ως νέο μέλος της ΚΕΔ, με άμεση ισχύ. Ο κ. Φερνάντεζ Μαρίν, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη, θα έχει την συν-υπευθυνότητα για τον ορισμό των διαιτητών και των αξιωματούχων αγώνων για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες και το Κύπελλο Ελλάδος.

- Διορίζει τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη ως αποκλειστικό υπεύθυνο με αρμοδιότητα να υλοποιήσει και να εξασφαλίσει την ενδεδειγμένη εφαρμογή του VAR στην Ελλάδα, επίσης με άμεση ισχύ. Θα λειτουργεί αποκλειστικά ως Συντονιστής της ΕΠΟ, του Ελληνικού Κράτους και της FIFA.

Επιπλέον, σχετικά με τις παραπάνω συστάσεις, ο πρόεδρος της ΚΕΔ συζήτησε και συμφώνησε με την UEFA ότι η τελευταία θα αναλάβει το επιπρόσθετο κόστος (μισθός και λοιπά έξοδα) που αφορούν τη σύμβαση του κ. Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔ εξετάζει περεταίρω την πιθανότητα ορισμού ενός επιπλέον αλλοδαπού μέλους στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ»
 
Top