Ιδιωτικό νησί της Ελένης και του Ματέο η Ανδρος των εφοπλιστών. Κι αυτό μια και όταν το κορίτσι θέλει θαλασσα 
και παραλία ο βουκόλ-δήμαρχος δεν μπορεί να της χαλάσει το χατήρι. Το νησί της Άνδρου είναι ο επίγειος παράδεισος της και αναμένεται να γίνει ο τόπος όπου θα κάνει το επόμενο επαγγελματικό της. Η Ελενίτσα λατρεύει την παραλία στα Άχλα, όπου βρίσκεται και η ξενοδοχειακή μονάδα του συζύγου της Ματέο Παντζόπουλου, και εδώ όπου ετοιμάζεται ν’ ανοίξει καντίνα–beach bar το οποίο όπως γίνεται συνήθως θα μετεξελιχθεί σε ένα mini η κανονικό Nammos. 

H Eλένη Εχει βαλθεί να ανταγωνισθεί τον Σταμάτη Μαλέλη. Και ο Τζουλιάνι-δήμαρχος άμα βλέπει τηλεεπώνυμο προσφέρει γη και ύδωρ για 2.600 ευρώ το χρόνο!Σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret των Παραπολιτικών, η παρουσιάστρια, με εγγυητή (άτσα, το χρήμα δεν κρύβεται) τον Ματέο, νοίκιασε από τον Δήμο Άνδρου την αγαπημένη της παραλία για να τοποθετήσει ξαπλώστρες και να λειτουργήσει ένα μικρό beach bar-Νammos θα το κάνει.

Συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου του 2017, υπέγραψε με τον Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση (δώστα όλα!) Σουσούδη, συμφωνητικό μίσθωσης της παραλίας στα Άχλα, με εγγυητή τον σύζυγό της, και πήρε άδεια για τα επόμενα τρία χρόνια, ως το Δεκέμβρη του 2019, ώστε να κατοχυρώσει το τμήμα της παραλίας και να τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες και να λειτουργήσει καντίνα.

Μάλιστα, το νέο εγχείρημα της Ελένης αναμένεται να βρίσκεται… πάνω στο κύμα και θα καλύπτει 60 τμ αμμουδιάς, όπου θα μπορεί να τοποθετήσει έξι σετ με ομπρέλες και μια καντίνα τροχόσπιτο 10 τμ. Όσον αφορά τα οικονομικά, η παρουσιάστρια οφείλει να καταβάλλει 800 ευρώ το χρόνο για τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες και 1.800 ευρώ το χρόνο για την καντίνα. Πρόκειται το δίχως άλλο για μια μεγάλη επενδυτική κίνηση του δημάρχου ο οποίος με 2600 ευρώ το χρόνο κάνει δώρο μια παραλία στο κορίτσι μας.

Αυτό έκανε ο Τζουλιάνι της Ανδρου…Κανένα αρσενικό δεν μπορεί να αντισταθεί στην Ελενίτσα μας, πόσο μάλλον ένας Ελλην βουκολ-δήμαρχος…   πηγή
 
Top