Η Sara Sampaio, γεννημένη στο Πόρτο το 1991, είναι διάσημη στη χώρα της και γενικότερα στην Ιβηρική χερσόνησο από το 2011 όταν 
και κέρδισε για πρώτη φορά στα «Portuguese Golden Globes» ως «Μοντέλο της χρονιάς». Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο κορίτσι με απίθανα εκφραστικά πράσινα μάτια και με ένα κορμί που αν και όχι ίδιαίτερα ψηλό (1,72), διαθέτει τις τέλειες αναλογίες που αναζητά σήμερα η παγκόσμια αγορά του modeling: Μακριά πόδια, αδύνατο κορμί, πρόσωπο που μαγνητίζει και όχι και τόσο πλούσιο μπούστο… Γενικότερα, πρόκειται για μια κοπέλα με αθλητικό κορμί που μπορεί να διαφημίσει τα πάντα και που ταιριάζει τέλεια στους «Αγγέλους» της «Victoria’s Secret».

Η Sara, αν και ανακαλύφθηκε από ατζέντη μόλις στα 15 και αφού έγινε γνωστή στην Πορτογαλία παίζοντας σε διάφορα διαφημιστικά, στα 22 της και μετά τη μόνιμη εγκατάσταση της στη Νέα Υόρκη, περπάτησε για πρώτη φορά σε πασαρέλα για την «VS». Από τότε είναι ένα από τα βασικά μοντέλα της εταιρείας.
Παράλληλα, η Sampaio πόζαρε το 2014 για το «Sports Illustrated Swimsuit Issue», ενώ είναι σταθερή και η συνεργασία της με τον οίκο «Calzedonia». Παράλληλα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν απουσιάζει από καμία σημαντική επίδειξη μόδας, οι συμμετοχές της σε καμπάνιες είναι πλέον δεκάδες και το ένα εξώφυλλο διαδέχεται το άλλο, χωρίς αυτό απαραίτητα να αφορά μόνο περιοδικά μόδας. Από τις αρχές του 2018, η Sara αποτελεί ένα από τα βασικά μοντέλα της «Victoria’s Secret» και στους καταλόγους της εταιρείας και από τον Γενάρη παρουσιάζει συνεχώς τις νέες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές δημιουργίες της φίρμας, τόσο σε εσώρουχα όσο και σε είδη ένδυσης ύπνου ή σπιτιού. Απολαύστε κάποιες από τις εικόνες της:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

 
Top