Είναι ήδη 33 ετών μα οι εργομετρικές μετρήσεις που του γίνονται τον δείχνουν 23. Άλλωστε το αποδεικνύει και μέσα στο γήπεδο.

«Γράφει» πολλά χιλιόμετρα σε κάθε αγώνα, σκοράρει κατά μέσο όρο πάνω από μία φορές σε κάθε παιχνίδι, ενώ κινήσεις όπως το άλμα των 2,3 μέτρων που έκανε στο γκολ-ψαλιδάκι επί της Γιουβέντους, το αποδεικνύουν.
Τι έγινε λοιπόν και ο.. άσωτος αθλητής Ρονάλντο, των καταχρήσεων, των οργίων και των ξενυχτιών γύρισε… κοντέρ κατά μία δεκαετία;

Η «L’Equipe» αποκάλυψε πως καθοδηγητής του σ’ αυτό είναι ο μεγάλος Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος όντας προπονητής της Ρεάλ του έδειξε το σωστό δρόμο, που θα παρατείνει κατά πολλά χρόνια ακόμα την καριέρα του.


Ο Ζινεντίν τους είπε κομμένα τα ποτά, τα ξενύχτια και οι πολλές γυναίκες (που συνήθως συνοδεύουν όλα αυτά). Μονογαμία, καλή ζωή ελάχιστο αλκοόλ, πολλή γυμναστική, λιγότερα παιχνίδια στα πόδια του και μπόλικες βόλτες στην εξοχή με τα υπεραυτοκίνητά του.


Παράλληλα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής με τον γυμναστή της Ρεάλ Αντόνιο Πίντους. Το αποτέλεσμα είναι η φυσική κατάσταση του CR7 να έχει απογειωθεί, ο μυϊκός ιστός να έχει αυξηθεί πολύ και η λιπώδης μάζα στο σώμα του να έχει πέσει στο 7%, όταν στους υπόλοιπους αθλητές είναι στο 11%.
Ετσι ο Ρονάλντο έχει τρελάνει τα εργομετρικά, όντας βιολογικά 23 ετών…

Δείτε τους «Γιουβεντίνους» να αποθεώνουν τον Ρονάλντο για το γκολ που τους έβαλε…


 
Top