23/04/2018  Έναρξη νέων τμημάτων εξ αποστάσεως ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ επιμορφωτικών σεμιναρίων από 450€ μόλις 190€ συν ΔΩΡΟ σεμινάριο 100 ωρών αξίας 175€.  

Τα τελευταία χρόνια οι δομές φιλοξενίας, υποδοχής και εκπαίδευσης προσφύγων βρίσκονται σε συνεχή ροή λειτουργίας και προσαρμογής, σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Ελλάδα, και ειδικά από το 2016, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης, σχεδιάζονται τυπικά αλλά και άτυπα, εστίες φιλοξενίας με στόχο να λειτουργήσουν ως δομές προστασίας νεοεισερχομένων προσφύγων και αιτούντων άσυλο. Πλέον και ήδη από το 2017, το Υπουργείο είχε προκηρύξει θέσεις εκπαιδευτικών σε αυτές τις δομές, στο πλαίσιο πια της ενσωμάτωσης.
Εν αναμονή, των επικείμενων προκηρύξεων, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης υλοποιεί μοριοδoτoύμενα σεμινάρια που καλούνται να παρακολουθήσουν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να απασχοληθούν στις δομές προσφύγων.  Επιπλέον, η Easy Education, συναισθανόμενη την ανάγκη επιπλέον εύρεσης εργασίας των υποψήφιων εκπαιδευτικών, παρατείνει την περίοδο της προσφοράς όλων των σεμιναρίων. Η προσφορά ισχύει για εγγραφές έως και 20 Απριλίου.

Κλείσε μία θέση άμεσα! https://goo.gl/QSaZLN

Τα σεμινάρια που μπορείτε να παρακολουθήσετε ώστε να εξασφαλίσετε πιθανότητες πρόσληψης στις δομές προσφύγων έχουν τους παρακάτω θεματικούς τίτλους:

1. Διαπολιτισμική Εκπαίδευση  https://goo.gl/zPsfwC

2. Διδακτική της Ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας  https://goo.gl/zXPBvZ


Μάθετε περισσότερα για σεμινάρια γενικής μοριοδότησης σε δομές ΙΕΚ, ΣΔΕ, και για υποψήφιους Διευθυντές και Υποδιευθυντές εδώ. https://goo.gl/U2ckJU
Διαβάστε πληροφορίες σχετικές με σεμινάρια σε συγκεκριμένο διδακτικό αντικείμενο και γενικές επιμορφώσεις εδώ. https://goo.gl/GyQxT5

 Με το πέρας των σεμιναρίων χορηγούνται:

  • Μοριοδοτούμενη Βεβαίωση Επιμόρφωσης
  • Πλήρης διασφάλιση των παρεχόμενων υπηρεσιών εκπαίδευσης και με έλεγχο γνησιότητας της αποκτηθείσας βεβαίωσης, μέσω καινοτόμας υπηρεσίας: ανάγλυφη εκτύπωση με τοποθέτηση κώδικα QR code.
  • Συνοδευτικό έντυπο europass με ανάλυση των θεματικών ενοτήτων και του τρόπου υλοποίησης του προγράμματος, αποδίδοντας και τους Ευρωπαϊκούς Βαθμούς ECVET.
  • Παρακολούθηση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενου επιμορφωτικού σεμιναρίου 100 ωρών στην Οργάνωση και τον Σχεδιασμό Διδασκαλίας σε ενήλικους και ανήλικους εκπαιδευομένους.

Κλείσε μία θέση άμεσα! https://goo.gl/QSaZLN

Τα σεμινάρια ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ σε δομές Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  (ΙΕΚ, ΔΙΕΚ, ΠΣΕΚ, ΣΔΕ, ΚΕΚ, ΚΔΒΜ, Φροντιστήρια) & σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ (ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΔΥ, ΣΕΤΕ, ΓΣΕΕ, ΣΕΒ).

Τα προγράμματα διεξάγονται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης μέσω ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας ακαδημαϊκών προδιαγραφών για την εξ αποστάσεως τηλεεκπαίδευση (LMS), προκειμένου να εξασφαλιστεί σε μεγάλο βαθμό η αυτονομία του εκπαιδευόμενου. Για να δείτε όλα τα προγράμματα που διεξάγονται στο κέντρο μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ https://goo.gl/QSaZLN και να κλείσετε μία θέση από τώρα.
Eφόσον εγγραφείτε σε ένα μοριοδοτούμενο σεμινάριο, συμμετέχετε αυτόματα σε μια ακόμα ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενη επιμόρφωση αξίας 175€ διάρκειας 100 ωρών. 

Επιλέγοντας το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education απολαμβάνετε ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ και αναγνώριση.
Περισσότεροι από 3000 μαθητές μας, έχουν ήδη ολοκληρώσει τα εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό!
  

Πληροφορίες:
Βέροια, Εληάς 1 Όροφος 1ος, Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο
Τηλ: 23111 10186
Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 20:00 μ.μ

 
Top