Η αστυνομία του Τέξας, δημοσίευσε, σήμερα, ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει τη δραματική στιγμή της έκρηξης σ' ένα σπίτι, λίγο μετά την πρόσκρουση 
αυτοκινήτου πάνω σ' αυτό.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook από το αστυνομικό τμήμα Hurst δείχνει τη στιγμή που διάφορα περιπολικά έχουν μαζευτεί για να εξακριβώσουν τι έχει συμβεί λίγο μετά την πρόσκρουση του αμαξιού στο σπίτι. 

Η αστυνομία ανέφερε σε Δελτίο Τύπου της, ότι στις 9 Απριλίου, δέχθηκε τηλεφωνική κλίση για βοήθεια από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, καθώς, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, «κάποιος άνθρωπος βρισκόταν παγιδευμένος σε μια κρεβατοκάμαρα».


Αξιωματικοί από το αστυνομικό τμήμα Hurst έφτασαν στο σημείο, όπου τους υπέδειξε ο ιδιοκτήτης για να βοηθήσουν... και λίγο πριν εισέλθουν στην κατοικία, το σπίτι ξαφνικά εκρήγνυται, προκαλώντας μία ισχυρή πυρκαγιά.Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή καυσίμου μιας και το αυτοκίνητο λειτουργούσε με φυσικό αέριο.

Στο σπίτι, την στιγμή της έκρηξης, βρισκόταν ένα ζευγάρι με τον ενήλικα γιο τους. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αξιωματικοί βρήκαν τη σύζυγο «σοβαρά τραυματισμένη και θαμμένη σε ερείπια». Και τα τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Η μητέρα και ο πατέρας αντιμετωπίζουν σοβαρά εγκαύματα από την πυρκαγιά, ο γιος τραυματίστηκε ελαφρά και έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ κανένας από τους αστυνομικούς δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. 
Top