ΟΙ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΑ... (BINTEO)...8 τραυματίες, οι δυο σοβαρά 
Αλαχού Ακμπάρ φώναζε ο δράστης, σύμφωνα με ορισμένους αυτόπτες μάρτυρες 
Τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν οι αστυνομικοί 
Δείτε εικόνες και βίντεο 


Ενας νεκρός και 8 τραυματίες είναι ο απολογισμός, μέχρι στιγμής, της επίθεσης με μαχαίρι στο Παρίσι. ...


Νεκρός από αστυνομικά πυρά έπεσε και ο δράστης. 

Σύμφωνα με το Reuters οι δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. 

Η επίθεση έγινε στο 2ο Διαμέρισμα, στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου εκεί βρίσκεται η διάσημη Όπερα, καθώς και πολυσύχναστα μαγαζιά και μπαρ.

Ο δράστης, σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες φώναζε Αλαχού Ακμπάρ. Ωστόσο, το BFM αναφέρει ότι τα κίνητρα του δράστη προς το παρόν δεν είναι γνωστά. 

Ενας δημοσιογράφος που βρισκόταν στο σημείο όπου επιτέθηκε ο άνδρας με το μαχαίρι ανέφερε στην The Sun: «Είχα πάει με μία παράσταση κοντά στην Όπερα, στο κέντρο του Παρισιού και μου είπαν αμέσως να πάω πίσω επειδή ένας «τρελός» επιτίθονταν με μαχαίρι. Μόλις γύρισα πίσω άκουσα δύο σειρήνες και δυο πυροβολισμούς. Στην συνέχεια μίλησα με αυτόπτες μάρτυρες και μου είπαν πως ο άνδρας μαχαίρωσε πολλούς τυχαίους περαστικούς στο σημείο».

Στο Twitter, ο υπουργός Εσωτερικών χαιρέτισε «την ψυχραιμία και ετοιμότητα των δυνάμεων της αστυνομίας που εξουδετέρωσαν τον δράστη».

«Οι πρώτες μου σκέψεις πάνε στα θύματα αυτής της ειδεχθούς ενέργειας» συμπλήρωσε ο υπουργός Ζεράρ Κολόμπ στο μήνυμά του.

Attack in the 2nd Arrondissement in by an individual armed with a knife. Suspect has been detained by Police. More information to follow. https://twitter.com/prefpolice/status/995390871129481217 
Footage of the scene after the stabbing incident at Place de l´Opera in (via @RemyBuisine)


 
Top