Μπορεί οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να εκθείασαν την κίνηση αυτή του τολμηρού άντρα... η αστυνομία, όμως είχε άλλη γνώμη-ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ νταής...

Τον μπελά του βρήκε, απ' ο,τι φαίνεται ένας 29χρονος καθαριστής, ο οποίος, πριν λίγες μέρες, παρενέβη όταν αντίκρισε έναν άντρα να χτυπάει τη σύζυγό του σε πολυσύχναστο δρόμο της Κωνσταντινούπολης. 

Όλα ξεκίνησαν στις 30 Μαΐου, όταν ο νεαρός καθαριστής φανερά οργισμένος από το γεγονός ότι ένας άλλος άντρας ξυλοφόρτωνε τη συζυγό του σε δημόσια θέα, παρενέβη για να σώσει τη γυναίκα.

Όταν ο άντρας είδε τον «νταή» σύζυγο να χτυπάει με εφημερίδα το πρόσωπο της γυναίκα του και στη συνέχεια να την κλωτσάει, αποφάσισε να επέμβει , ρίχνοντας του μία κουτουλιά με αποτέλεσμα να τον σωριάσει στο έδαφος.

Το περιστατικό που καταγράφηκε από κάμερα αασφαλείας και είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τον άντρα να πέφτει στο έδαφος και γύρω του να μαζεύονται και άλλοι οι οποίοι προσπαθούν να τον σώσουν από τα χέρια του «εκδικητή» αλλά και να τον κρατήσουν μέχρι να έρθει η αστυνομία να τον συλλάβει.

Μπορεί οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να εκθείασαν την κίνηση αυτή του τολμηρού άντρα... η αστυνομία, όμως είχε άλλη γνώμη, καθώς αποφάσισε να τον συλλάβει για άσκηση σωματικής βίας και να τον ανακρίνει για τη συμπεριφορά του αυτή, τη στιγμή, μάλιστα, που ο «άτακτος» σύζυγος έπεισε τους δικαστές να τον αθωώσουν, καθώς ισχυρίστηκε ότι δεν χτύπησε τη γυναίκα του, αλλά ότι αναγκάστηκε να ενεργήσει απρεπώς επειδή η σύζυγός του τον έσπρωξε.

«Η αθώωση του με προσέβαλε περισσότερο απ' όλα. Δεν μετανιώνω. Έκανα το καθήκον μου ως άνθρωπος. Είμαι ενάντια στη βία, αλλά δεν μπορούσα να σταθώ και να παρακολουθώ καθώς το θύμα ήταν γυναίκα. Θα το ξαναέκανα», δήλωσε υπερήφανα στη hurriyet ο 29χρονος καθαριστής.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης:

 
Top