Μια συνταγή που κάνει θαύματα…. Δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε κι εσείς….
Όλοι γνωρίζουμε ότι το κάπνισμα είναι μια από τις 

χειρότερες και πιο επιβλαβείς συνήθειες που οι άνθρωποι μπορούν να έχουν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κάπνισμα μπορεί να έχει επιβλαβείς συνέπειες για κάθε όργανο στο ανθρώπινο σώμα.

Το κάπνισμα είναι ιδιαίτερα κακό για τους πνεύμονές σας και είναι ο κύριος λόγος για την ανάπτυξη του καρκίνου. Έχει όμως και πολλές άλλες επιπτώσεις στην υγεία μας όπως: η βρογχίτιδα και το άσθμα που σχετίζονται επίσης με το κάπνισμα.

Μερικοί ιατρικοί εμπειρογνώμονες, όπως αναφέρει το xorisorianews, συστήνουν ότι θα πρέπει να καταναλώνουμε αυτό το φυσικό σπιτικό ποτό για να μειώσουμε τις παρενέργειες του καπνίσματος. Αυτό το σπιτικό ποτό είναι φυσικό για τον καθαρισμό των πνευμόνων μας και είναι ιδιαίτερα επωφελές για τα άτομα που καπνίζουν για περισσότερο από 5 χρόνια.

2 κ.γ. κουρκούμη

1 μικρό κομμάτι ρίζα τζίντζερ

1 λίτρο νερού

400 γρ σκόρδο, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε τέταρτα

400 g ζάχαρη

Κατ‘ αρχάς, θα πρέπει να προσθέσετε το νερό σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους και να το ζεστάνετε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσθέσετε τη ζάχαρη. Όταν το νερό αρχίσει να βράζει, θα πρέπει να προσθέσετε τα άλλα συστατικά. Σιγοβράστε για 5 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε το από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Διατηρήστε το μείγμα στο ψυγείο.

Πως να το χρησιμοποιήσεις:

Θα χρειαστεί να πάρετε 2 κουταλιές της σούπας του φυσικού αυτού ποτού, για καθαρισμό το πρωί με άδειο στομάχι και 2 κουταλιές της σούπας το βράδυ, μετά το τελευταίο γεύμα σας. πηγή
 
Top