Ο αρχικός στόχος για να ανακτήσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά τον θεσμικό του ρόλο επετεύχθη με επιτυχία, υψηλό ποσοστό και απόλυτη πλειοψηφία. Ποσοστό το οποίο μας κάνει να νιώθουμε πιο ισχυρό το αίσθημα ευθύνης όχι μόνο απέναντι στα μέλη του Ε.Ε.Π., αλλά σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία και σε κάθε πολίτη που κινείται θετικά στην κοινωνία.

 Η πραγματική δύναμη του επιχειρείν πρέπει να αναδειχθεί και να είναι συνεκτική με την κοινωνία.

 Έτσι λοιπόν, έχουμε «σηκώσει ήδη τα μανίκια» και έχουμε ξεκινήσει δουλειά!

 Από τη θέση του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά σε προσκαλώ στην εκδήλωση που διοργανώνουμε με θέμα: «Επαγγελματικές Προοπτικές στον Τομέα της Ναυτιλίας και των Παραναυτιλιακών Υπηρεσιών», στα πλαίσια του επιτυχημένου θεσμού που έχει καθιερώσει ο Δήμος Πειραιά, «Ημέρες Θάλασσας 2018».


Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν από Επιστήμονες και Επαγγελματίες όλου του φάσματος της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, όλες οι επαγγελματικές κατηγορίες που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τη ναυτιλία, ενώ θα παρουσιαστούν συμπεράσματα Μελετών για την συμβολή κάθε ναυτιλιακού υπο-κλάδου στην εθνική οικονομία.


Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα επαγγέλματα που συνθέτουν το cluster της ναυτιλίας και παράλληλα θα συναντήσουν προοπτικές απασχόλησης στον συγκεκριμένο κλάδο. Επίσης, θα παρουσιαστεί η σχέση προσόντων και επαγγελματικής πιστοποίησης που αφορά τον ναυτιλιακό Τομέα και τα επαγγέλματα που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με αυτόν.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 7 Ιουνίου και ώρα 17:00 με 20:00 στο κεντρικό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά (Καραολή & Δημητρίου 80)O Πρόεδρος

του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά

   

Ιωάννης  Γερ. Βουτσινάς
 
Top