Πρόκειται για το πιο ακριβό σπίτι στον κόσμο. Βρίσκεται στο Λος Άντζελες και όποιος θέλει να το αγοράσει θα χρειαστεί να βγάλει από την τράπεζά του το ποσό 
των 250 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι στο περίφημο Μπελ Έρ, έχει έκταση 11.500 τμ, διαθέτει 12 υπνοδωμάτια, 21 μπάνια, 5 μπαρ, πολυτελή οχήματα, πισίνες, κινηματογράφο, σπα, γυμναστήριο και πολλά ακόμη είδη πολυτέλειας.

Από το tamtam.news

Το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την πώλησή του, δημιούργησε ένα βίντεο μέσα από το οποίο προσπαθεί να δείξει όσο καλύτερα γίνεται τα χαρακτηριστικά του.

Προκειμένου να προσελκύσει το πελατολόγιο που έχει ως στόχο, ο Makowsky πουλάει κάτι παραπάνω από ένα σπίτι – πουλάει ένα ολόκληρο lifestyle. Ο αγοραστής του 924 Bel Air δεν παίρνει μόνο την κατοικία, αλλά και ένα προσωπικό πλήρους απασχόλησης επτά ατόμων για 2 χρόνια, μια συλλογή αυτοκινήτων αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων και όλα τα έργα τέχνης, κρασιά, έπιπλα και extras που μπορείτε να φανταστείτε.


Συνοπτικά:
– Τιμή πώλησης: 250 εκατομμύρια δολάρια (προηγούμενο ρεκόρ πώλησης στις ΗΠΑ 195 εκατομμύρια δολάρια για μια έπαυλη στη Florida)
– 3.530 τετραγωνικά μέτρα σε τέσσερις ορόφους που συνδέονται με δύο πολυτελή ασανσέρ και χειροποίητες σκάλες από γυαλισμένο ατσάλι.

– 12 υπνοδωμάτια, 21 μπάνια, 3 κουζίνες, 6 μπαρ, αίθουσα σπα και μασάζ, γυμναστήριο, bowling.
– 2 κελάρια για κρασιά και σαμπάνιες, infinity πισίνα 26 μέτρων, κινηματογράφο 40 ατόμων, ανασυρόμενη τηλεόραση εξωτερικού χώρου με διαστάσεις 5,5×3,7 μέτρα.
– Περιλαμβάνει μια συλλογή αυτοκινήτων αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων, όλα τα έργα τέχνης, την συλλογή με κρασιά και σαμπάνιες, ελικόπτερο, σκάφος.
– Προπληρωμένο προσωπικό πλήρους απασχόλησης 7 ατόμων για δύο χρόνια που περιλαμβάνει σεφ, σοφέρ και μασέρ.
 
Top