φίλη
Δείτε όσα δήλωσε η 16χρονη μέσα από το νοσοκομείο

Έξω φρενών η μητέρα και η αδελφή της 16χρονης με την φίλη της

Η Genelle Holgerson, μητέρα της 16χρονης, δηλώνει πως η κόρη της είναι τυχερή που δεν έμεινε παράλυτη, ακόμη και που είναι ακόμη ζωντανή. «Πονάει πολύ και είναι κουρασμένη. Είμαστε τυχεροί που θα αναρρώσει και δεν θα έχει προβλήματα στο μέλλον», τονίζει για να ρίξει στην συνέχεια τα βέλη της στην φίλη της κόρης της.
«Είμαι πολύ νευριασμένη μαζί της. Είναι ενήλικη. Είμαι σίγουρη πως θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα«, λέει ενώ η ίδια η 16χρονη αποκαλύπτει πως η φίλη της έχει ήδη απολογηθεί, αν και τονίζει πως αυτό δεν αρκεί.

Την ίδια ώρα, η αδελφή της 16χρονης, αποκαλύπτει πως… ζήτησε τα ρέστα από την φίλη της Jordan μέσω social media, λέγοντάς της πως μια πραγματική φίλη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.
«Μια φίλη δεν σπρώχνει κάποιον από τόσο ψηλά και γι’ αυτό είμαι έξαλλη«, λέει η αδελφή της για να συνεχίσει, αποκαλύπτοντας τι της είπε η φίλη: «Πάνω – κάτω είπε πως λυπάται που το έκανε και δεν θα το έκανε ποτέ αν ήξερε το αποτέλεσμα. Είπε ότι καταλαβαίνει ότι αυτό που έκανε ήταν τελείως παράλογο. Νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπίσει κάποιες συνέπειες. Δεν θα πάρεις το μάθημά σου αν ξέρεις πως μπορείς να το κάνεις ξανά και όλα να είναι καλά».
Με πληροφορίες από: koin.com / dailymail.co.uk