Τιτάνιο αγώνα δίνουν οι πυροσβέστες για να βγάλουν τους εγκλωβισμένος.Ω θεέ μου Ω θεέ μου οι φωνές στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί απο τους ανθρώπους που είδαν απο κοντά την πτώση της γέφυρας 

που έσπειρε τον όλεθρο!

Βυθίστηκε στο πένθος η Ιταλία – Τουλάχιστον 22 νεκροί από την κατάρρευση της γέφυρας στην Γένοβα – Η στιγμή που μεγάλο κομμάτι της πέφτει στο κενό – Κραυγές τρόμου από τους αυτόπτες μάρτυρες – Αγώνας των σωστικών συνεργείων για να βγάλουν τους εγκλωβισμένους.

Ημέρα εθνικής τραγωδίας η σημερινή στην Ιταλία, μετά της κατάρρευση της τεράστιας οδογέφυρας έξω από την Γένοβα, που κόστισε την ζωή σε σεκάδες ανθρώπους.

Οι πυροσβέστες και τα σωστικά συνεργεία βρίσκονται μπροστά από ένα μακάβριο θέαμα, καθώς παλεύουν να βγάλουν από τα συντρίμμια κόσμο που έχει καταπλακωθεί από την γέφυρα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την κατάρρευση καταπλακώθηκαν δέκα αυτοκίνητα και πέντε φορτηγά. Σύμφωνα με υπουργό, μέχρι τώρα έχουν βρεθεί 22 νεκροί

Οδογέφυρα στον αυτοκινητόδρομο A 10, λίγο έξω από την Γένοβα κατέρρευσε σήμερα το πρωί, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σειρά αυτοκινήτων φέρεται να έπεσε από την ύψους 50 μέτρων γέφυρα Μοράντι και μπορεί να υπάρχουν θύματα.

Οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας σπεύδουν στο σημείο του τραγικού συμβάντος

Είδα τους ανθρώπους που τρέχουν προς μένα, ξυπόλητοι και τρομοκρατημένοι», δήλωσε ο Alberto Lercari, οδηγός, παρών κατά τη στιγμή της κατάρρευσης στη γέφυρα Morandi. «Οι άνθρωποι έφυγαν να έρχονται προς μένα. Ήταν φρικτό «, είπε. «Είδα την κατάρρευση της γέφυρας. Σταματήσαμε και στη συνέχεια είδα την τραγωδία πίσω από μένα », είπε ένας άλλος μάρτυρας.

Τα Ιταλικά Μέσα κάνουν λόγο ήδη για δεκάδες νεκρούς από την κατάρρευση… Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σειρά αυτοκινήτων φέρεται να έπεσε από την ύψους 100 μέτρων γέφυρα Μοράντι!

«Μια τεράστια τραγωδία
» μοιάζει να είναι η κατάρρευση της οδογέφυρας κοντά στη Γένοβα, δήλωσε ο ιταλός υπουργός Μεταφορών.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, «υπάρχουν αυτοκίνητα και άνθρωποι κάτω από τα συντρίμμια στην Γένοβα».

Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια με τους οδηγούς τους, σύμφωνα με την Rai. Στην περιοχή υπάρχουν και σπίτια, που μπορεί να υπέστησαν σοβαρές ζημιές.
Δείτε το βίντεο:

 
Top