Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε για τέταρτη φορά στην "πλούσια" καριέρα του, το χρυσό μετάλλιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και όλη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, έχει αρχίσει να αποθεώνει τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή....


Ιστορία έγραψε για την Ελλάδα, ο Λευτέρης Πετρούνιας, κάνοντας περήφανη όλη τη χώρα για μία ακόμη προσπάθειά του σε μεγάλη διοργάνωση. Το τέταρτο χρυσό του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης αποτελεί μοναδική επιτυχία για Έλληνα αθλητή και δικαίως άπαντες έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήριά τους, στον θρύλο του αθλήματος.
Το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου

«Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής της Γλασκώβης, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. «Θερμά συγχαρητήρια για την νέα «χρυσή» Ευρωπαϊκή σου διάκριση, η οποία επιβεβαιώνει την θέση σου στην κορυφή του Παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος» αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος».

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ο @Petrounias_E κατέκτησε για 4η συνεχόμενη φορά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Χωρίς πολλά λόγια... Απλά υποκλινόμαστε!

Το μήνυμα της Φωφης Γεννηματά
Σήκωσες την Ελληνική σημαία ξανά ψηλά και μας έκανες όλους υπερήφανους. Για μία ακόμη φορά πιστός στο ραντεβού σου με το χρυσό μετάλλιο. Λευτέρη σε ευχαριστούμε για όλα.
 
Top