ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ
Άφαντη η Διοικητική μέριμνα για το Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης 060
ΠΡΟΣ:  1)Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κο Κουβέλη Φώτιο
               2)Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κο Σαντορινιό Νεκτάριο
               3) Αρχηγό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ κο Ράπτη Σταμάτιο
               4) Α’ Υπαρχηγό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. κο Κλιάρη Θεόδωρο
               5) Κλαδάρχη Διοίκησης Προσωπικού Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχο Λ.Σ.
                   κο Βαρελά Αναστάσιο
Οι  αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες που έχουν επωμιστεί τα Πλοία Ανοιχτής Θαλάσσης δημιουργούν τεράστια προβλήματα στα πληρώματα που τα επανδρώνουν .
Πρόσφατο παράδειγμα είναι το Π.Α.Θ. / Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. 060 . Το σκάφος όπως και τα υπόλοιπα Π.Α.Θ. το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πλήρεις επιχειρησιακούς ρυθμούς  αφού από Τετάρτη βράδυ το πλήρωμα έχει διαταχθεί να παραμένει σε κατάσταση ετοιμότητας εντός του σκάφους στον Πειραιά.
Η Υπηρεσία όφειλε να μεριμνήσει για τη διατροφή του πληρώματος και όχι να επιβαρύνονται οι συνάδελφοι με επιπλέον έξοδα στερώντας τα από τις οικογένειές τους.
Υπάρχει  Λέσχη στο Αρχηγείο  η οποία αποκομίζει  μεγάλο κέρδος αφού τα λειτουργικά έξοδα της πληρώνονται από το Ελληνικό Δημόσιο (μισθοδοσίες ,ρεύμα, νερό στέγαση κτλ) και θα έπρεπε ήδη να αποστέλλονται στο ΠΑ.Θ 060  ,εδώ και τρεις ήμερες  κατά τις οποίες το ανωτέρω σκάφος βρίσκεται σε κατάσταση άμεσης ετοιμότητας, μερίδες φαγητού μεσημέρι και απόγευμα, νερά καθώς και σάντουιτς . Αυτό θα ήταν το ελάχιστο που όφειλε να κάνει η Υπηρεσία μέσω του αρμόδιου τμήματος που έχει επιφορτιστεί  με την Διοικητική μέριμνα του προσωπικού .  
Τα  Π.Α.Θ. είναι ο καθρέπτης του Λιμενικού Σώματος και τα στελέχη που τα επανδρώνουν δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα ως άγρυπνοι φρουροί για τη διαφύλαξη των εθνικών μας συνόρων και της ανθρώπινης ζωής , και οφείλουμε όλοι να βρισκόμαστε στο πλευρό τους .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
             Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                 ΛΑΖΙΝΟΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ
 
Top