Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΓΑΔΑ πριν από λίγη ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της 
Λεωφόρου Αλίμου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Η Πυροσβεστική από την πλευρά της ανακοίνωσε πως έχει δεχθεί έως τώρα περισσότερες από 110 κλήσεις, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, στην περιοχή της Αττικής, για αντλήσεις υδάτων, κοπές δένδρων και αφαιρέσεις αντικειμένων.

Λόγω των έντονων φαινομένων, στην Αττική η υπηρεσία μας έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 110 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας έως τα διόδια Κορίνθου είναι πλέον η Εθνική οδός σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα κάτωθι σημεία:


1) Επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων Ελευσίνας έως τα διόδια Κορίνθου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

2) Επί της Λ. Σαλαμίνος, στην Σαλαμίνα, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ευρυπίδου έως το ύψος της συμβολής με την οδό Αρετής.

3) Επί της Λ. Σαλαμίνος, στην Σαλαμίνα, από το ύψος της Λ. Αιαντείου, έως ο ύψος της συμβολής με την οδό Φανερωμένης.

Νωρίτερα η ΕΛΑΣ είχε διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της Κακιάς Σκάλας λόγω της συσσώρευσης υδάτων και της συγκέντρωσης φερτών υλικών από τη βροχή.

Συγκεκριμένα, η διακοπή της κυκλοφορίας γινόταν από το 57ο χλμ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο και η ΕΛΑΣ εκτρέπει την αυτοκίνητα προς την Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι κλειστή είναι και η παλαιά Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου στην Κινέτα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.Εικόνες και βίντεο απο τις καταστροφές που προκάλεσε σε Αργολίδα και Κορινθία το κύμα κακοκαιρίας

 
Top