Δεκαέξι θεατρικές ομάδες, οι οποίες συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης των Νέων Δημιουργών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε όλους τους χώρους του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σε ένα φεστιβαλικό τετραήμερο, το οποίο περιλαμβάνει παραστάσεις θεάτρου, χορού και performance, με ελεύθερη είσοδο.
Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ, πατήστε εδώ.
Δράση προώθησης του 2ου Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών – Ανοιχτές Πόρτες
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για την προβολή του 2ου Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών – Ανοιχτές Πόρτες, πραγματοποιεί μια δράση-παρέμβαση στα εμπορικά καταστήματα του Πειραιά, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου και ώρα 12.00-13.00, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά.
Από τις 16 ομάδες που συμμετέχουν στο 2ο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών – Ανοιχτές Πόρτες, στη δράση συμμετέχουν οι: InBetween, Αντιτέχνη, Ραδιατέρ, Quo Vadis. Οι συγκεκριμένες ομάδες θα δώσουν δείγματα της δουλειάς τους –μικρά θεατρικά και χορευτικά δρώμενα– σε κεντρικές οδούς του Πειραιά, μέσα ή έξω από τα καταστήματα, με θεατές τους περαστικούς. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ομάδες είναι: 1. Ηρώων Πολυτεχνείου (12.00-12.15), 2. Μπουμπουλίνας (12.15-12.30), 3. Βασιλέως Γεωργίου (12.30-12.45), 4. Οδ. Ανδρούτσου (12.45-13.00).
 
Top