Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού την Τρίτη θα φέρει, για όλους, στο επίκεντρο τα ζητήματα των σχέσεων και της αγάπης αυτήν την εβδομάδα. Η ισορροπία που αναζητάτε σε μια σχέση γίνεται σημαντική τώρα και δεν μπορεί να παραβλεφθεί. 

Αν βρίσκεστε σε σχέση και αισθάνεστε την ανισορροπία, ίσως να προσπαθήσετε σκληρά για να διορθώσετε την κατάσταση. Αυτή η νέα Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ως συνέπεια θα υπάρχουν σίγουρα πολλά συναισθήματα που υποβόσκουν μεταξύ σας.

 Ένας αγώνας εξουσίας μπορεί να ξεκινήσει καθώς αρχίζει μια καινούρια σχέση για κάποιους. Προσέξτε! Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη. Μια βαθιά έλξη για κάποιον μπορεί να αποδειχθεί πολύ απογοητευτική ή ακόμα και καταστροφική. Προσέξτε αν ετοιμάζεστε να επανασυνδεθείτε με έναν πρώην. Ρωτήστε τον εαυτό σας για τον λόγο που σας ενδιαφέρει και περιμένετε λίγο, ένας καλός βραδινός ύπνος θα βοηθήσει.

ΚΡΙΟΣ: 

Από τη μία θα περνάτε στο μικροσκόπιο όλα τα μηνύματα που θα δέχεστε και θα τα φιλτράρετε, ενώ από την άλλη θα γίνεστε πιο ευαίσθητοι. Η ακτινογράφηση που θα κάνετε στις σχέσεις σας, θα σας βοηθήσεις να ανακαλύψετε την αλήθεια που κρύβεται στο παρασκήνιο. Σε μερικά σημεία θα στενοχωρηθείτε και ίσως απογοητευτείτε, αλλά σε άλλα θα εκπλαγείτε με ευχάριστο τρόπο. ...

Διαβάστε την συνέχεια εδώ


 
Top