Επικαλούμενος οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης αρνήθηκε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος στον Πειραιά.
«Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά!» έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Κορκίδης, στο Twitter, ενώ  με ανάρτησή του στο Facebook ευχαριστεί για την τιμητική πρόταση τον πρόεδρο της Ν.Δ., τονίζοντας ότι η απόφασή του ήταν αποτέλεσμα «δύσκολης αλλά ώριμης σκέψης».
«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση στήριξης στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, αλλά δυστυχώς οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αναλάβω μία τόσο μεγάλη ευθύνη για την πόλη που αγαπώ. Λυπάμαι πολύ εάν απογοητεύω κάποιους συμπολίτες μου με την τελική απόφασή μου, όμως θέλω να πιστέψετε ότι είναι αποτέλεσμα δύσκολης αλλά ώριμης σκέψης. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους» είναι η δήλωση του κ. Κορκίδη μέσω του Facebook.
 
Top