Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα, λέει ο θυμόσοφος λαός. Αυτό ισχύει και για τους δύο ληστές που το τελευταίο διάστημα είχαν ρημάξει περίπτερα και mini markets στις περιοχές της Νίκαιας, του Κερατσινίου και του Πειραιά, καθώς χθες οι άνδρες της ΔΙΑΣ του Κορυδαλλού έριξαν αυλαία στη δράση τους. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι δύο δράστες, ελληνικής καταγωγής, συνελήφθησαν γύρω στις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης στον Κορυδαλλό από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, αφού λίγο νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία σε βάρος ενός ιδιοκτήτη mini market. 

Οι ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα και αφού απείλησαν τον ιδιοκτήτη με όπλο, άρπαξαν κάποιες εκατοντάδες ευρώ και αποχώρησαν. Δεν πήγαν ωστόσο πολύ μακριά, καθώς λίγο αργότερα εντοπίστηκαν από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κρυμμένοι κάτω από αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονταν στην πιλοτή μιας πολυκατοικίας.

Στην κατοχή του ενός βρέθηκαν το όπλο, το οποίο όμως, όπως προέκυψε, είναι ρεπλίκα, ένα ζευγάρι γάντια, μία κουκούλα full face καθώς και χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του συνεργού του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού. Εκεί άρχισαν να καταφθάνουν θύματα παλαιότερων ληστειών για τις οποίες υπήρχαν στοιχεία ότι εμπλέκεται το εν λόγω δίδυμο. 

Καλά ενημερωμένες πηγές μιλώντας στο zougla.gr ανέφεραν ότι μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει διαπιστωθεί η εμπλοκή των δύο ανδρών σε τουλάχιστον 12 ληστείες.
zougla.gr
 
Top