Εδώ και καμιά δεκαριά μέρες τυχαίνει όλοι εμείς οι Αγιασοφιότες, να θαυμάζουμε το καινούργιο έργο πνοής που έγινε στην περιοχή μας, το συντριβάνι των οδών Αιτωλικού και Παλαμηδίου μετατράπηκε σε έναν ωραίο κατά τα άλλα κήπο.
Ο δήμος μας αποφάσισε να μετατρέψει το αχρησιμοποίητο πλέον συντριβάνι σε παρτέρι. Γι όλο αυτό το τεράστιο εγχείρημα πάρθηκε απόφαση από το διαμερισματικό συμβούλιο της E’ Δημοτικής Κοινότητας.
Για το τεράστιο αυτό έργο χρησιμοποιήθηκαν, εξαιρετικό καστανόχωμα, δύο φτυάρια, ένας γκασμάς, ένα κυπαρίσσι, κάτι γλαστράκια με εδώδιμα φυτά, και απασχολήθηκαν τρεις τέσσερις υπάλληλοι της περιβόητης υπηρεσίας κήπων του δήμου.
Κοπίασαν νυχθημερόν οι αρμόδιες υπηρεσίες να τελειώσουν το γιγάντιο αυτό οικοδόμημα πριν τις γιορτές. Ήταν το μοναδικό, το εξαίσιο, το απόλυτο χριστουγενιάτικο δώρο του δημάρχου στους ψηφοφόρους του που το είχαν μεγάλη ανάγκη.
Τώρα οι κάτοικοι της περιοχής μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για το νέο απόκτημά μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς Κύριε Δήμαρχε που εισακούσατε της παρακλήσεις μας για την δημιουργία χώρων αναψυχής και πρασίνου στην Περιοχή μας.
Ευχαριστούμε που μπήκατε στον κόπο να δαπανήσετε τεράστια ποσά Αγάπης για να κατασκευάσετε το Θεάρεστο αυτό έργο.
Από εδώ και στο εξής θα γιορτάζουμε ετησίως την ημερομηνία κατασκευής του νέου μας δημοτικού κήπου με μια τεράστια αγκαλιά περικύκλωσης (δεν χρειάζονται εξάλλου παραπάνω από δέμα άτομα για να το κυκλώσουν με την στοργή που του αρμόζει).
 
Top